1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-06-2014 23:03

Αποχώρηση με... καρφιά από ΕΑΠ

Ανακοίνωση που αναφέρει τους λόγους που αποσύρει την ομάδα από τους αγώνες μπαράζ για την Α2 γυναικών, εξέδωσε η ΕΑΠ, εκτοξέυοντας παράλληλα τα βέλη της προς την ομοσπονδία.

«Την Παρασκευή 7 Ιουνίου αρχίζει στη Λαμία το Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α2 κατηγορία γυναικών, των ομάδων που κατέκτησαν την δεύτερη θέση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Β’ Εθνικής των Ενώσεών τους.
Αναλυτικά:

Παρόλο που προφορικά είχαμε τονίσει τον προβληματισμό μας για τυχόν δυσκολίες που θα προέκυπταν με την διεξαγωγή στην περίοδο των εξετάσεων, η Ομοσπονδία δυστυχώς δεν τις έλαβε υπόψιν της.

Αποφάσισε να πραγματοποιήσει τους αγώνες μέσα στην εξεταστική περίοδο, τόσο των Πανελλαδικών Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όσο και των εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου στα Τριτοβάθμια Ιδρύματα.

Το σωματείο μας, αφού πρώτα πήρε την άποψη της κάθε αθλήτριάς του που βρίσκεται στην διαδικασία των εξετάσεων, διαπίστωσε ότι το 80%, αδυνατούσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας μας εκτός Πατρών λόγο των Εκπαιδευτικών τους υποχρεώσεων. 

Σεβόμενοι πρωτίστως τις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις των αθλητριών μας, αλλά και επειδή σύνθημα του συλλόγου μας είναι Πρώτα τα μαθήματα και μετά ο Αθλητισμός, αποφασίσαμε να αποσύρουμε την ομάδα από την διοργάνωση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον, ο προγραμματισμός της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ., θα λαμβάνει υπόψη και τις Εκπαιδευτικές ανάγκες των αθλητριών και των αθλητών των ομάδων μας, που ερασιτεχνικά προσφέρουν στο Βόλεϊ».

  

11 σχόλια

  • Comment Link pan.dim. Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 16:28 posted by pan.dim.

    Κατι ηξερες Fortsaxeroloukouma οτι θα ασχοληθουνε με την διαιτησια και οχι μονο στο δικο τους αγωνα αλλα και στον αγωνα Χαλανδρι-Ευρυαλη αλλα δεν τους περασε η γκρινια γιατι οι διαιτητες και ειδικα ο πρωτος δεν 'καταλαβαινε Χριστο'και ενα μπραβο στον δευτερο που σφυριξε το περασμα της πασαδορου της Μεντ στο 13-13 του ται μπρεικ!Παντως με τετοιους παραγοντες και φιλαθλους-Μεντ-το αθλημα το πανε πολλα χρονια πισω.Εγω σαν ουδετερος φιλος του βολει εχω να πω πως η συμπαθεστερη ομαδα ητανε η Ευρυαλη και μακαρι να ειχε καταφερει να παρει την ανοδο.

  • Comment Link Forzaxeroloukouma Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 19:41 posted by Forzaxeroloukouma

    Ανυπομονώ να ακουσω μπουγατσογκρινια για τη διαιτησια!!! Αντε αρχίστε που δεν καταλάβατε πως το γύρισαν τα.... Ξερολουκουμα το παιχνίδι!!!

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 20:58 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Αυτά τα περί εξετάσεων αίματος και λοιπών ανοησιών δείχνουν και το επίπεδο του ανώνυμου σχολιαστή (που φυσικά έχει τις δικές του "έγκυρες" πληροφορίες). Πάντως αν το παιδί του Gaino έδινε Πανελλήνιες την Παρασκευή 6/6 και μετά την Τρίτη 10/6 και ενδιάμεσα έπρεπε να πάει 3 ημέρες στη Λαμία, έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι η παρουσία του στη Λαμία θα ήταν αδύνατη στο διάστημα των αγώνων???
    Άσχετα από την οικονομική κατάσταση της ΕΑΠ η στάση του διοργανωτή αλλά και κάποιων "φίλων του βόλλευ" όπως ο Gaino(εεε????) δείχνει ότι την οικονομική ένδεια στις μέρες μας έχει συμπληρώσει η έλλειψη συνεννόησης, κατανόησης αλλά και κοινής λογικής. Άν δηλαδή η ΕΑΠ είχε όντως ομάδα ανόδου, θα μπορούσε να την κατεβάσει υπό αυτές τις συνθήκες? Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα.
    Όσον αφορά τον άλλο σχολιαστή με το ευφάνταστο όνομα Αλήθεια ή ψέμα, να τον ενημερώσω ότι το σωματείο που έκανε το λάθος να κατεβαίνει με μικρές στη ηλικία αθλήτριες δε μπορούσε να ξέρει έγκαιρα την ακριβή ημερομηνία των εξετάσεων η οποία ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας πάρα πολύ καθυστερημένα φέτος λόγω των εκλογών.
    Κλείνοντας να συμπληρώσω ότι αν η ΕΑΠ ήθελε να κάνει το καλύτερο δυνατόν θα έπρεπε να είχε δηλώσει έγκαιρα το πρόβλημα με τις εξετάσεις όχι όμως προφορικά αλλά γραπτά. Γιατί τα γραπτά μένουν ενώ η προφορική ενημέρωση....

  • Comment Link Gaino Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 09:17 posted by Gaino

    Όταν μια ομάδα συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα έχει και κάποιες υποχρεώσεις. Αυτά περί πενταήμερων εκδρομών, εξετάσεων (πανελληνίων, αγγλικών, γαλλικών, πορτογαλλικών, αίματος, ούρων κλπ) κάθε χρόνο καποιος τα κάνει σημαία-ανέκδοτο. Αν η κάθε ομοσπονδία κάθε αθλήματος έψαχνε να βρει τετοιες αδειες μέρες καμμιά διοργάνωση δεν θα γινόταν.
    Στα της ΕΑΠ τώρα, αφού ο Τάκης, ο Θέμης και τα αλλα παιδιά κατσανε και υπολογίσανε ότι θα ξηλώνονταν κανα τριχίλιαρο (δεν υπάρχει σάλιο) και τίποτε δεν θα έκαναν αφού τους περιμένουν τα θηρία, αποφασίσανε (και πολύ σωστά κάνανε) ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσουν του χρόνου με μείον τρεις και να διεκδικήσουν την άνοδο γιατί εχουν απείρως περισσότερες πιθανότητες,
    Αυτά και τελεία και παύλα, Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και για τους γονείς

  • Comment Link Αλήθεια ή ψέμα Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 21:57 posted by Αλήθεια ή ψέμα

    Η ομάδα της ΕΑ Πατρών όπως η ομάδα του Αμπελώνα και όλοι οι σύλλογοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης 07/06 με 11/06 ναι ή όχι?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ