1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Χωρίς την συμμετοχή της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί το φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η CEV. Μπορεί οι διοργανώσεις Gold και Silver να έχουν το 2021 ρεκόρ συμμετοχών με 40 συνολικά χώρες, όμως θα απουσιάζουν οι Εθνικές μας ομάδες, με την Ε.Ο.ΠΕ. να μην τις δηλώνει.
Στο Λουξεμβούργο έγιναν παράλληλα και οι αντίστοιχες κληρώσεις για τις διοργανώσεις European Golden και Silver League του 2020 και για τις γυναίκες.
Αποστολή Εφημερίδα «Η Πράσινη» - DPG Media Group, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου: Ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα καλείται να φέρει εις πέρας η Εθνική ομάδα γυναικών που θα διεκδικήσει στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) στο κλειστό της Μισλίνια, τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Σλοβενία, προκειμένου να την προσπεράσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β’ ομίλου του Silver European League.
Στο δεύτερο παιχνίδι του Β' ομίλου του Silver European League που αγωνίζεται και η Ελλάδα, η Σλοβενία επικράτησε με 3-1 σετ της Πορτογαλίας και πήρε την άτυπη ρεβάνς από την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική στο Πορτιμάο.
Στην 14άδα της Εθνικής γυναικών βρίσκεται μετά από απουσία τριών αγώνων η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός και πασαδόρος της Εθνικής γυναικών ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γκιγιέρμο Ναράνχο για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Silver European League κόντρα στην Εσθονία στο κλειστό του Βραχατίου «Γ. Τριαντάφυλλος» (12/6, 16.30).
Η Πορτογαλία υποχρεώσε την Σλοβενία στην πρώτη της ήττα στον Β' όμιλο του Silver European League και έκανε ένα μεγάλο δώρο στην Ελλάδα.
Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο και της κεντρικής Τζίνας Λαμπρούση μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί της Εσθονίας στο Τάρτου.
Αποστολή, ΕΡΤ Γιάννης Ράνιος  Την τρίτη της νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στον δεύτερο όμιλο του Silver European League πανηγύρισε η Εθνική γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε στο Ταρτού 3-1 σετ (25-8, 25-23, 21-25, 25-13) της Εσθονίας έχοντας ως κορυφαίες σκόρερ τις Βασιλαντωνάκη και Στράντζαλη.
Αποστολή, ΕΡΤ Γιάννης ΡάνιοςΟλοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/6) η προπόνηση της εθνικής ομάδας βόλεΐ γυναικών ενόψει του αγώνα κόντρα στην Εσθονία και παρά την κούραση από το δωδεκάωρο ταξίδι (η ομάδα αναχώρησε 04:00 από το Βραχάτι για να ακολουθήσουν δυό διαφορετικές πτήσεις μέχρι το Ταλίν και δίωρο ταξίδι οδικώς μέχρι το Τάρτου) υπήρχε απόλυτη συγκέντρωση και διάθεση από όλους.
Αποστολή, ΕΡΤ Γιάννης ΡάνιοςΜία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ταλίν. 
Τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/6, 06.50) θα αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής γυναικών για το Ταρτού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εσθονία (8/6, 17.00) για την 4η αγωνιστική του Silver European League.
Τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκό λιγκ Β' πέτυχε η Σλοβενία στην έδρα της Εσθονίας και φαντάζει φαβορί για την κατάληψη της προνομιούχου πρώτης θέσης.
Στο Μπρνο της Τσεχίας συναντήθηκαν τέσσερις γνωστοί του ελληνικού βόλεϊ και έβγαλαν μαζί αναμνηστική φωτογραφία.
Με δύο αλλαγές στην 14άδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, θα παραταχθεί η Εθνική γυναικών στο Βραχάτι κόντρα στην Σλοβενία, για την 2η αγωνιστική του Silver European League (29/5, 16.30).
Τις αναμνήσεις που είχε τη σεζόν 2006-2007 στην Ελλάδα στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού θυμήθηκε ο βραζιλιάνος προπονητής Χοσέ Φρανσίσκο Σάντος, με την ευκαιρία της παρουσίας της Εθνικής γυναικών στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, για την πρεμιέρα του Silver European League.
Με την προπόνηση στο Βραχάτι ολοκληρώιηκε η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών στην Ελλάδα, δύο ημέρες πριν το πρώτο σερβίς του Silver European League.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο έκανε για λογαριασμό της Ε.Ο.ΠΕ. τον απολογισμό της προετοιμασίας της Εθνικής γυναικών για το Silver European League και έκανε ιδιαίτερη μνεία στα νέα πρόσωπα της «γαλανόλευκης».
Στο γυμναστήριο Βέλου Βόχας «Γιώργος Τριαντάφυλλος» ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στο Silver European League.  
Στο Βραχάτι θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Εθνική γυναικών, όπως ανακοίνωσε η Ε.Ο.ΠΕ. το μεσημέρι της Παρασκευής μαζί με τις 19 αθλήτριες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο.
Η Αθηνά Παπαφωτίου μετά τις εντυπωσιακές σεζόν που έκανε στο εξωτερικό και ειδικά εφέτος που αναδείχθηκε MVP του γαλλικού πρωταθλήματος επιστρέφει πανηγυρικά στη λίστα του Ναράνχο που δηλώθηκε για το Ευρωπαϊκό Λιγκ και από εκεί για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών επιστρέφουν στη διοργάνωση του Silver European League. Η Εθνική ανδρών κληρώθηκε στον Α' όμιλο μαζί με τις Αυστρία, Ουγγαρία και Βοσνία. Η Εθνική γυναικών είναι στον Β' όμιλο παρέα με τις Σλοβενία, Πορτογαλία και Εσθονία.
Με MVP την Μαρία Καρακάσεβα, η Βουλγαρία νίκησε στον τελικό με 3-0 σετ την οικοδέσποινα του final-4 του golden Ευρωπαϊκού Λιγκ Ουγγαρία και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.
Σελίδα 1 από 8

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ