1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2015 20:27

Τέλος ο Ίσακσον, αναλαμβάνει ο Κριστόφ

Ο Γιόχαν Ίσακσον είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί από ομάδα της Volleyleague. Ο Σουηδός αποτελεί παρελθόν από την Ορεστιάδα και την θέση του αναλαμβάνει ο Πλάμεν Κριστόφ.

Το γεγονός ανακοίνωσε σε ραδιόφωνο της Ορεστιάδας (Maximum 93,6)ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γκιζάνης. Ο Κριστόφ έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση και την Τετάρτη θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τον Βούλγαρο τον είχαμε γνωρίσει περσι, όταν ανέλαβε για λίγο καιρό την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων

12 σχόλια

  • Comment Link Χρηστος.... Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 13:32 posted by Χρηστος....

    Πέστα ρε OrestiadaVolley15 γιατί μερικοί νομίζουν πως εμείς οι φίλαθλοι είμαστε μ@@@@@ς και δεν ξέρουμε τι γίνεται!Φτάνει πια!Καθένας ας ασχοληθεί με την ομάδα του και να αφήσει τις άλλες ομάδες ήσυχες να κάνουν την δουλειά τους!!!!

  • Comment Link OrestiadaVolley15 Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 06:53 posted by OrestiadaVolley15

    ΑΟΟ επειδή εσύ ξέρεις και εμείς δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ευθύνες και έχουν ονοματεπώνυμο πες το στα ίσια καιρός είναι όπως λες και εσύ να βγουν ΟΛΑ στη φόρα αλλιώς να σωπάσουν και οι 17 πρώην διοικητικοί και τα καφενεία γύρω τους

    Δόθηκε μέσα σε 2 χρόνια η ευκαιρία για 2 εκλογές και οι 17 δεν μπόρεσαν να ρίξουν τον Γκιζάνη . Πλάκα κάνουμε 17 εναντίων 1!!! Μόνο οι οικογένειες τους να ψήφιζαν τον είχαν ρίξει αλλά προφανώς το χέρι το βάζουμε μόνο στο βάζο με το μέλι γιατί το βάζο με τα σκατα βρωμάει

  • Comment Link Χρηστος.. Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 00:38 posted by Χρηστος..

    AOO δεν είμαι μέσα στην διοίκηση.Φίλαθλος είμαι και πολλά ακούγονται μέσα στην πόλη για κάποιους....!!!Νομίζεις ότι δεν βλέπει ο κόσμος ποιοι παλεύουν για την ομάδα και ποιοι την παράτησαν?

  • Comment Link Καλός Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 17:56 posted by Καλός

    Συμφωνώ βρε ΑΟΟ. Προπονητές του 100 ευρου ψωνίζουν όλοι πλέον. Γιατί όχι και εμείς

  • Comment Link ΑΟΟ Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 17:38 posted by ΑΟΟ

    ΧΡΗΣΤΟΣ για να ξέρεις από αυτήν την ομάδα τα τελευταία χρόνια έφυγαν 17 άτομα από την διοίκηση λόγω του υψηλά ιστάμενου και αποκλειστικά λαμβάνων της αποφάσεις (αλλά μάλλον τα γνωρίζεις όλα αυτά αλλά και αν δεν τα γνωρίζεις μπορεί να γίνεις ο 18ος που θα αποχωρήσει και θα αναρωτιέσαι μετά γιατί ;;;;;;) οπότε αφήστε την καραμέλα περί εκλογών και νέων αφμ για όσους δεν γνωρίζουν την αλήθεια. Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου γιατί μια , δύο τρεις θα βγουν όλα στην φόρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ