1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2024 15:21

Και επίσημα Νέσιτς διετίας στις γυναίκες του Παναθηναϊκού

Την αναμενόμενη παραμονή του Ντράγκαν Νέσιτς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας για δύο ακόμη χρόνια (2026), γνωστοποίησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η ανακοίνωση των «πρασίνων» για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό που οδήγησε σε επική ανατροπή τίτλου το τριφύλλι κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρει:
 «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό Ντράγκαν Νέσιτς για την επόμενη διετία για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Σέρβος προπονητής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» για τις επόμενες δύο σεζόν. Ο Νέσιτς δήλωσε χαρούμενος με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς και με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο www.pao1908.com ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Βρήκα μια ξεχωριστή σύνδεση στον Παναθηναϊκό τόσο με την ομάδα όσο και με τη διοίκηση. Υπάρχει σαφώς πίεση στις μεγάλες ομάδες και είναι κάτι που μου αρέσει.

Μετά την Ιταλία και την Τουρκία είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σε ένα Σύλλογο με πολλά αθλήματα, είναι πραγματικά διαφορετικό και ξεχωριστό. Όταν κερδίζεις είναι όλα εύκολα αλλά όταν χάνεις είναι σημαντικό να έχεις στήριξη. Μας οδήγησαν στο να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος με την αντίδραση της ομάδας παρόλο που ήμουν πάνω κάτω 40 μέρες εδώ.

Βοήθησε φυσικά και η εμπειρία των αθλητριών μας.Είμαι πολύ χαρούμενος με τις αθλήτριες που ανανέωσαν για τη νέα σεζόν. Όπως ξέρετε έχουμε κάνει μεταγραφές, κάποιες είναι νεαρές αλλά ποιοτικές αθλήτριες.

Η σεζόν θα είναι δύσκολη για μας όπως και για τις άλλες ομάδες. Η Κάρκασες και η Άτκινσον που ήταν πολύ έμπειρες αθλήτριες αποχώρησαν αλλά τη θέση τους θα πάρουν επίσης ποιοτικές παίκτριες και θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος Σύλλογος και γι’ αυτό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί.

Είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοιους φιλάθλους. Μας στήριξαν σημαντικά για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχαριστώ. Θέλω να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε με καρδιά και δύναμη. Θέλω η ομάδα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε ματς.

Τέλος, είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε με το ίδιο επιτελείο. Είναι όλοι επαγγελματίες και ανταπεξήλθαν άριστα στις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε όπως και σε θέματα τραυματισμών και τους ευχαριστώ πολύ».

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ