1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2024 15:31

Ο Ψάρρας διάλεξε τον Ολυμπιακό και όχι ο Ολυμπιακός τον Μίλωνα

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ


Tελικά ήταν πασιφανές στον δεύτερο ημιτελικό στην Νέα Σμύρνη, ότι ο Σάκης Ψάρρας επέλεξε τον Ολυμπιακό και όχι ο Ολυμπιακός τον Μίλωνα, γιατί οι περισσότεροι παίκτες  του πρωταθλητή φαίνονται εξουθενωμένοι και με τεράστια προβλήματα στην υποδοχή.

Ο Καστελάνι δήλωσε ότι για τους 14 άσους φταίει το χαμηλοτάβανο γήπεδο, αλλά μόνο ο πρώτος βρήκε την οροφή, στους υπόλοιπους οι Ιντάλγκο (6), Κουμεντάκης (2), Καρασαββίδης (1), Δαλακούρας (3), Τζιάβρας (2) ήταν οι ... άνθρωποι που έβλεπαν τις μπάλες να περνούν.

 

Απίστευτο: Οι 14 άσσοι του Μίλωνα στον Ολυμπιακό! (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στο κέντρο όπου οι Μπάσης, Χαραλαμπίδης έκαναν πάρτι απέναντι στους κουρασμένους Παγένγκ, Τζούριτς. Οι παίκτες του πρωταθλητή δεν αντέδρασαν στην ανωτερότητα του Μίλωνα και έχασαν για δεύτερη φορά 3-0 από την ομάδα του Ψάρρα.

Την πρώτη την αποδώσαμε στην κούραση, λόγω των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία πλην του μουδιασμένου μυαλού, που είχε και ο Καστελάνι, αφού δεν πήρε δεύτερο τάιμ άουτ στο τρίτο σετ (ένα στο 17-18) και δεν αντέδρασε κι αυτός κατά τη διάρκεια του ματς.

Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που μας έστειλε τον ΠΑΟΚ και το τρίμηνο του Νέσιτς

Οι παίκτες πλέον δεν έχουν την πίεση του Τζουλιάνι και δεν έχουν το μέταλλο της περσινής χρονιάς.Βέβαια το σκορ είναι ακόμη στο 1-1 και η πίεση περνάει στην πλευρά του Ολυμπιακού, που πρέπει να βγάλει μπροστά την καρδιά του πρωταθλητή, γιατί αν περιμένει να κερδίσει μόνο με την έδρα, μπορεί να βρεθεί προ  δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο Ψάρρας λοιπόν διάλεξε αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αφού είδε ότι του ταιριάζει σαν αντίπαλος και τον έχει από την γραμμή του σερβίς. Είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής και έπρεπε να του δοθεί η τεχνική ηγεσία της Εθνικής, αλλά η  ΕΟΠΕ αποφάσισε Χριστοφιδέλη.

Ο Γρεβενιώτης προπονητής επιβραβεύτηκε για τα απίστευτα που έκανε φέτος και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια με αυξημένες αποδοχές. Πρέπει βέβαια να φτιάξει καινούργια ομάδα με την προώθηση του Νανόπουλου και την αντικατάσταση των Μολίνα, Χέερ που ανέβασαν την χρηματιστηριακή αξία τους χάρη στον Ψάρρα και την αποχώρηση του Γιορντάνοφ.

Ο Μίλων βρέθηκε στο κλαμπ των δυνατών και θα παραμείνει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ