1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2013 22:38

Καβάλα, Ψυχικό και Αθήνα πρωταθλήτριες στους Παλαιμάχους

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία (σύνολο 23 ομάδες) το 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βόλεϊ Παλαιμάχων ανδρών – γυναικών, στην φιλόξενη Πόλη της Δράμας που εόρταζε τα 100 χρόνια της. Πρωταθλήτρια στη κατηγορία των Γυναικών ήταν η ομάδα της Καβάλας που κέρδισε τις Δόξες Δράμας με 2 – 1, σ’ ένα παιχνίδι πολύ συναρπαστικό. Πρωταθλήτρια της κατηγορίας ανδρών +50 ήταν η ομάδα του Ψυχικού που κέρδισε την Ανατολή με 2 – 0. Πρωταθλήτρια της κατηγορίας ανδρών +40 ήταν η ομάδα της Αθήνας που κέρδισε την ομάδα της Παρέα με 2 – 1, σ΄ ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές του σκόρ.

 


Στους τελικούς που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο «Δ.ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ» παρευρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές, ο Δήμαρχος της πόλης  Κ. Χαρακίδης με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου,ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ Α. Μαυρομμάτης, ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ  Κ. Ψαρουδάκης καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ και πρόεδρος της επιτροπής Παλαιμάχων Ν. Χαλβατζής και πολλοί φίλαθλοι που χειροκρότησαν με θέρμη τους νικητές και αγωνιζομένους.

 

Στη φωτογραφία εικονίζονται οι Γιώργος Μουλίνος, Παναγιώτης Λακασάς, Γιάννης Φάκας, Νικήτας Χιωτίνης, Στέφανος Νανάς, Χάρης Ξένος, Κώστας Μολυβάς, Παναγιώτης Θωμόπουλος, Στέλιος Γρύσπος.

2 σχόλια

  • Comment Link ΛΑΒΑ Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 13:56 posted by ΛΑΒΑ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΤ?

  • Comment Link Νικήτας Χιωτίνης Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 06:45 posted by Νικήτας Χιωτίνης

    Για μένα ήταν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω συμπαίκτες πολύ μεγάλους και καταξιωμένους αθλητές με ξεχωριστό ήθος. Πολλά μπράβο σε όλους για την κατάκτηση του πανέλληνιου πρωταθλήματος!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ