1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-01-2018 00:30

Ο Ηρακλής, 3-1 τον Παναθηναϊκό στο... κάστρο της Μίκρας

Ο Ηρακλής νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ, υπερασπίστηκε επιτυχημένα το αήττητο της Μίκρας και σημείωσε την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα που τον ανέβασε στους 24 βαθμούς μετά την 14η αγωνιστική.

 

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ένατη συνεχόμενη ήττα του και έμεινε στους 9 βαθμούς. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με πασαδόρο τον νεαρό Ρουσόπουλο ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Δρογκάρης που υπέστη διάστρεμμα την παραμονή του αγώνα.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 33-31, 20-25, 25-17) σε 105΄.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Προύσαλης, Τζιουμάκας, Φωτειάδης, Αρμενάκης, Εφραιμίδης, Φέργκιουσον / Μπαμπαλιούτας (λ), Ελευθερίου, Μούχλιας, Ευγενίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπατατζίμ, Πανταλέων, Μπέλος, Γιονάτας, Σιλμπερνάγκελ, Ρουσόπουλος / Γκούζντα (λ), Μπολτζάνι.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ηταν μια σημαντική νίκη, μας κρατάει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό θέλαμε και το επιθυμούσαμε πολύ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και σε αυτόν τον κόσμο που πάλι γέμισε την Μικρα και δημιούργησε για εμάς μια φοβερή ατμόσφαιρα και αυτό μας δίνει δύναμη. Συνεχίζουμε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ