1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2017 14:39

«Έφυγε» ο Κώστας Φουρίκης

Η οικογένεια του βόλει και του Ευριπίδη Σαλαμίνας είναι πλέον φτωχότερη. Ο δημιουργός του συλλόγου Κώστας Φουρίκης έφυγε από ζωή, χάνοντας τον τελευταίο αγώνα του...

Η ανακοίνωση του συλλόγου:


"Το πείσμα του και η θέληση του να μάθει στην κόρη του το άθλημα του volley ήταν ο λόγος για να ανοίξει - δημιουργήσει το κεφάλαιο που ονομάζεται Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Σαλαμίνας . Όταν ξεκίνησε λοιπόν λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν στο όραμα του και ακόμα λιγότεροι αυτοί που στάθηκαν δίπλα του.

Στην πορεία όμως όλα αλλάξανε.... Επιτυχίες διαδέχονταν η μια την άλλη... Ο Ευριπίδης αρχίζει να δημιουργεί αυτό που λέμε "όνομα" και να γίνετε γνώστη ομάδα στους κόλπους της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Αθλήτριες άρχισαν να καλούνται στα Κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων, με αποτέλεσμα συνεχώς να αυξάνεται η προσέλευση νέων αθλητριών στον Σύλλογο. Πλέον δεν μιλάμε για απλή ομάδα, αλλά για κάτι παραπάνω, κάτι μεγαλύτερο, αυτό που εμείς ονομάζουμε οικογένεια....


Δυστυχώς σήμερα το κεφάλαιο αυτό κλείνει....

Ο δημιουργός, προπονητής, όποια άλλη ιδιότητα μπορείτε να φανταστείτε, έχασε τον τελευταίο του αγώνα με την ζωή.

Ο κύριος Κώστας πλέον δεν είναι κοντά μας.

Γνωρίζουμε όλοι πως για εμάς ήταν άπλα ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ. Για τους υπολοίπους στον χώρο του Volley ήταν απλά ο Κώστας...

Φτωχότερη από σήμερα η οικογένεια του Α.Ο. Ευριπίδης...

Καλό Ταξίδι Κύριε Κώστα Φουρίκη...

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του."

 

ΣΕΠΠΕ: «Έφυγε η ‘ήρεμη’ δύναμη της Σαλαμίνας»

Την μεγάλη απώλεια του Μουρίκη επεσήμανε και ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ, Γιώργος Σαμαράς ο οποίος ανάρτησε στο λογαριασμό του στο f/b:

«Έφυγε σε ηλικία 55 ετών το μέλος και αγαπητός φίλος του Συνδεσμου Ελλήνων προπονητών πετοσφαιρισης(ΣΕΠΠΕ)ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ.Σημερα η Σαλαμίνα και ωρα 15.00 αποχαιρετά την ήρεμη δύναμη και τον ιδρυτή του ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.Το ΔΣ του ΣΕΠΠΕ εκφράζει τα θερμα του συλληπητηρια στην οικογενεια του.»

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Το νέο ξεκίνημα του Ευριπίδη Σαλαμίνας
    Ο Α.Ο. Ευριπίδης ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για την νέα αθλητική περίοδο. Στηριζόμενοι στον περσινό βασικό κορμό των κορασίδων, φέτος και μετα από απουσία τριών ετών στην συγκεκριμένη κατηγορία θα μετάσχει στο πρωτάθλημα γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ