1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-08-2017 10:00

Η Λία Μήτση στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Μια γυναίκα - θρύλος του ελληνικού βόλεϊ θα αναλάβει τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λία Μήτση επιστρέφει στον σύλλογο που δοξάστηκε για να τον βοηθήσει στη δύσκολη στιγμή που περνάει.  Έτσι θα αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα τα τμήματα των κορασίδων 1 και των νεανίδων.
Η πράσινη ακαδημία κάνει μια σημαντική προσπάθεια για να προχωρήσει σε παραγωγή ταλέντων, πράγμα σημαντικό για την επόμενη μέρα της ομάδας. Σε αυτή την προσπάθεια, εμπιστεύεται τη Λία Μήτση,  η επιστροφή της δεν μπορεί να συνδυαστεί με την γυναικεία ομάδα που από το 2018 θα αγωνιστεί ξανά στις εθνικές κατηγορίες.

Σκοπός της διοίκησης του συλλόγου είναι να δουλέψει με τη Μήτση μόνο στα αναπτυξιακά τμήματα για τα επόμενα χρόνια.

Ως αθλήτρια η Μήτση αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 1984 έως  το 1992 όταν αποχώρησε παίζοντας σε Παπάγου, Ηλιούπολη και  ΑΕΚ. Ήταν αθλήτρια και του μπιτς βόλεί όπου κέρδισε το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη από την αιγίδα της ΕΟΠΕ. Την περσινή σεζόν οδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου στη δεύτερη θέση του ομίλου της ΕΣΠΕΔΑ για τη Β Εθνική.

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link ηλιας13 Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 15:01 posted by ηλιας13

    ξερει κανενας τι γινεται με το ανδρικο βολει κατα ενα περιεργο τροπο το θεμα εχει θαφτει τελειως στα ρεπορταζ ,πρασινα και μη,

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 07:26 posted by ναυαρχος

    ποια δοιηκηση παιδια η πρωσωρινη ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ