1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2017 11:09

«Πρωτάθλημα Παλαιμάχων χωρίς κόστος»

Ο Χαράλαμπος Χρυσάφης, μελος του συλλόγου Παλαιμάχων βόλεϊ Θεσσαλονίκης, ζητά από την ΕΟΠΕ θα διοργανώνει εκείνη το Πρωτάθλημα Παλαιμάχων για να μην υπάρχει κόστος για του συμμετέχοντες.

 

Η επιστολή:

Αισίως τελείωσε άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παλαιμάχων βόλλευ Ανδρών και Γυναικών. Για άλλους επιτυχημένο, για άλλους όχι ,για άλλους δεν βαριέσαι. Οι περισσότεροι όμως συμφωνούν ότι με σωστή οργάνωση δεν χρειάζεται η συμμετοχή των 20 ευρώ. Για την νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ η οποία όρισε μεταξύ των άλλων και επιτροπή Παλαιμάχων, θεωρώ ότι είναι άδικο και προσβλητικό να διοργανώνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαιμάχων από άλλους. Έτσι καλά θα κάνει η ΕΟΠΕ και όλοι εμείς, σύλλογοι και παίκτες, να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΣΥ.Π.Π.ΑΤ κύριο Πλατσή για την μέχρι τώρα προσφορά του και να μπει η διαδικασία του πρωταθλήματος στο σωστό δρόμο και τρόπο διεξαγωγής.

Από την εμπειρία μας για το τι πληρώνεται και αν πληρώνεται οτιδήποτε έχει σχέση με το πανελλήνιο όλοι ξέρουμε πολύ καλά. Εάν προετοιμαστεί και οργανωθεί σωστά το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαιμάχων δεν έχει κόστος και δεν χρειάζεται καμία οικονομική συνδρομή από τους συμμετέχοντες.

Έτσι για να πάψουμε να γκρινιάζουμε μεταξύ μας θα πρέπει επιτέλους να τολμήσουμε να πούμε : Κύριοι της ΕΟΠΕ αναλάβετε τις ευθύνες σας για μια σημαντική εκδήλωση χωρίς κόστος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ

Η ομοσπονδία θα ορίσει μια υπάλληλο της που σε συνεργασία με την επιτροπή Παλαιμάχων που όρισε, θα έχει την ευθύνη των εξής κινήσεων:

1) Να συντάξει τους όρους για την αίτηση συλλόγου παλαιμάχων για την συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στην πόλη του.
2) να δημοσιοποιήσει τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής ομάδων και παικτών (κατηγορίες—ηλικίες).
3) Να συντάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος .
4) θα είναι ο συνδετικός κρίκος της επιτροπής και του υπευθυνου του συλλόγου που θα αναλάβει την διεξαγωγή για κάθε πρόβλημα που θα προκύψει.

Στην αίτηση κάθε συλλόγου θα υπάρχει γραπτή διαβεβαιώσει από τον Δήμο του, από φορείς και από χορηγούς για τα κάτωθι:

Από τη Δημοτική Αρχή :

1) 2—3 κλειστά γυμναστήρια.
2) Κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα.

Από Φορείς:
3) Μπάλες. Σε συνεργασία με την τοπική Ένωση ή τοπικούς συλλόγους.
4) Διαιτητές. Σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο να εξευρεθούν βετεράνοι και νέοι διαιτητές για προσφορά αφιλοκερδώς.

Από χορηγίες:
5) Νερά και άλλα υγιεινά ποτά .
6) Εκτυπώσεις α) διαφημιστικού υλικού β) προγράμματος αγώνων γ) Αφίσα πρωταθλήματος κ.λ.
7) Διαφημιστικό μπλουζάκι η κάτι άλλο.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
· Η σύνταξη των όρων για την αίτηση συλλόγου παλαιμάχων για την ανάληψη της διοργάνωσης του επόμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην πόλη του πρέπει να γίνει πολύ νωρίς.
· Για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν κατά την διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης που θα γίνει μεταξύ της επιτροπής Παλαιμάχων της ΕΟΠΕ και των υπευθύνων των ομάδων ή των αντιπροσώπων τους, πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος και μπορεί να αποφασιστεί εκεί από όλους και να έχουμε τον διοργανωτή και ένα επιλαχών ένα χρόνο πριν)
· Κατά την κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων, στις κατηγορίες που θα υπάρχουν όμιλοι να μπαίνουν επικεφαλείς οι ομάδες του τελικού της προηγούμενης χρονιάς.

· Αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Ανδρών: 1) 45+ 2) 55+
Γυναικών: 1) 35+ 2) 45+

( σ’ όλες τις κατηγορίες θα επιτρέπεται να αγωνιστούν δυο άτομα μικρότερα έως και 5 χρόνια)

· Αυστηρά απαγορεύεται η συμμέτοχη σε οποιοδήποτε παίκτη αγωνίστηκε σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
· Για τη συμμετοχή τους οι ομάδες θα αποστέλλουν καταστάσεις με φωτοτυπίες ταυτότητας.
· Ο υπεύθυνος του συλλόγου που αναλαμβάνει την συνδιοργάνωση θα βοηθήσει τις ομάδες στην ανεύρεση ξενοδοχείου με καλές τιμές και θα βρει τρόπο για την διοργάνωση μιας βραδινής συνεστίασης των μελών των αποστολών ,ίσως υπό την αιγίδα του Δήμου.

Κύριοι της ΕΟΠΕ εγώ σας έκανα την πρόταση μου και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Η υπάρχουσα κατάσταση σίγουρα δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί.

Σας πληροφορώ ότι για την επόμενη χρονιά υπάρχει σύλλογος που εξέφρασε την επιθυμία να κάνει την διοργάνωση με ένα πολύ μικρό συμβολικό κόστος.

Θεσσαλονίκη 20/6/2017

Φιλικά

Χρυσάφης Χαράλαμπος email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλος του συλλόγου Παλαιμάχων Βόλλευ Θεσσαλονίκης

Συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Πρώην προπονητής εθνικών κατηγοριών

Ιδρυτής και Επίτιμος πρόεδρος της ομάδας βόλλευ ΄΄ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ΄΄

3 σχόλια

  • Comment Link Ισνογκουτ Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 10:48 posted by Ισνογκουτ

    Μα καλά τωρα τα λέει ο άνθρωπος αφου με τον (ανύπαρκτο) σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και τους (ανίκανους, οι ιδιοι το ομολογούν) εκλεγμένους συμβουλους της που δεν μπορούν ουτε τα Σωματεία τους να διοικήσουν και να βοηθήσουν θα μείνουν μονο οι παλαίμαχοι στο βόλεϊ.

  • Comment Link Ιωάννης Πετροπουλος Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 20:43 posted by Ιωάννης Πετροπουλος

    Άσε μας ρε χριστιανέ μου... Εδώ σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει αντρικό βολλευ.. Κι εσυ θες διοργάνωση παλαιμάχων...

  • Comment Link ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 16:07 posted by ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

    Η Ομοσπονδια καλητερα θα ηταν να ασχοληθει με την αναπτυξη στα αγορια που δεν υπαρχει τιποτα,παρα με τα πρωταθληματα των βετερανων.Και καλα θα κανουν και καποιοι βετερανοι να παψουν να ζητουν στα γεραματα και να βοηθησουν κανενα συλλογο με την γνωση που εχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ