1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2017 23:07

Το μήνυμα ενότητας από τους «αιώνιους θρύλους»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Ν. Παξιμαδάς» στην Πετρούπολη ο αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους αθλητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με σκοπό να δώσουν μήνυμα ενότητας κατά της βίας και ταυτόχρονα να μαζέψουν τρόφιμα για την Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Όπως και πέρυσι, την πρωτοβουλία την ανέλαβε ο Σωτήρης Αμαριανάκης που είναι υπεύθυνος αθλητισμού στον Δήμο Πετρούπολης. Το γήπεδο γέμισε με μικρά παιδιά και ανθρώπους του βόλεϊ, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με μέλη του ΔΣ.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρώην διεθνής διαιτητής κ. Θανάσης Μπελιγράτης που πραγματοποίησε το πρώτο σφύριγμα στο παιχνίδι Κοκκινοπράσινοι - Πρασινοκόκκινοι που για την ιστορία έληξε 1-1 (25-22, 21-25). Στα ενδιαφέροντα του αγώνα η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Σωτήρης Αμαριανάκης από την κόρη του Ελένη που ήταν μία από τους διαιτητές του αγώνα.

Από τον Ολυμπιακό ήταν παρόντες οι Αμαριανάκης, Μιχαλόπουλος, Γκιούρδας, Φάκας, Τερζάκης, Μουστακίδης, Θεοδωρίδης, Δ. Καζάζης, Ντράγκοβιτς, Ξεροβάσιλας, Κουρνέτας και οι Τριανταφυλλίδης, Μηνούδης, Ψάρας, Χατζηαντωνίου, Στέλιος Καζάζης, που έπαιξαν και στις δυο ομάδες. Παρών και ο έφορος εκείνης της εποχής Γιώργος Κατσαρός, παρέα με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Απο τον Παναθηναϊκό βρέθηκαν στην Πετρούπολη, οι Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Ζακυνθινός, Μαυράκης, Σπανός, Οικονόμου, Ανδρεόπουλος.

Προπονητές ήταν οι Γιάννης Λάιος, Στέφανος Πολύζος, Μιχάλης Γεωργαντής, Νίκος Ηλιόπουλος, Παρών ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης και ο νυν Γιώργος Καραμπέτσος. Φυσικοθεραπευτής ο Δημήτρης Καραθανάσης.

Διαιτητές οι Ράπτης, Βαρθαλίτης, Γεωργουλέας, Γεωργόπουλος, Γεροθόδωρος, Πέρος, Κουτσούλας, Μουλά Ε, Κυριοπούλου, Αμαριανάκη, Μαυρικίδης.

 

osfp

 

pao

1 σχόλιο

  • Comment Link Nickos Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 18:05 posted by Nickos

    Ο Αγραπιδακης που ειναι;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ