1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2017 12:10

Όλοι στην Πετρούπολη

Ένας διαφορετικός αγώνας βόλεϊ θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου και ώρα 19:30

στο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» (οδηγίες δείτε ΕΔΩ) ) σε μια πρωτοβουλία του Δήμου Πετρούπολης η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης. Δεν χρειάζονται προσκλήσεις, αφού υπάρχουν πολλές προκλήσεις για να ανηφορίσετε  προς την Πετρούπολη και να δείτε τα αστέρια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού τη ρομαντική εποχή.

Και δεν είναι μόνο οι αθλητές και οι παράγοντες του παρελθόντος που θα συναντήσετε, αλλά και οι διαιτητές, αφού τον αγώνα θα σφυρίξουν παλαίμαχοι ρέφερι, με επικεφαλής τους Θανάση Μπελιγράτη, Γιώργο Καραμπέτσο.

Μετά την περσινή αξέχαστη αναμέτρηση μεταξύ των αθλητών της Εθνικής ομάδας του 1987 (απ' όπου και η φωτογραφία που βλέπετε) που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης και τους εν ενεργεία διεθνείς, η σκυτάλη περνά στους παλαίμαχους αθλητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ μπλοκάρει και καρφώνει τη βία, πασάρει βοήθεια και δείχνει την άμυνα της στα κοινωνικά προβλήματα, σε έναν αγώνα αναμνήσεων με πολλαπλά μηνύματα.

Οι σπουδαίες μορφές των δύο αιωνίων λένε το δικό τους STOP στη βία που πληγώνει τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά πέρα από το αθλητικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν σε όλη την Ελλάδα, στόχος του Δήμου Πετρούπολης είναι και η συλλογή τροφίμων ή και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Γι' αυτό όλοι οι φίλοι του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα είναι προσκεκλημένοι σ' αυτή την ξεχωριστή βραδιά.


Κοκκινοπράσινοι (Λάιος, Πολύζος) Καζάζης Σ., Τριανταφυλλίδης, Μουστακίδης, Γόντικας, Τσακιρόπουλος, Δημητριάδης, Λυκούδης, Καραμαρούδης, Τερζάκης, Σπανός, Φάκας, Μιχαλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μηνούδης.

Πρασινοκόκκινοι (Γεωργαντής, Ηλιόπουλος) Κουρνέτας, Ξεροβάσιλας, Γκιούρδας, Ψάρρας, Ντράκοβιτς, Ρήγας, Χατζηαντωνίου, Μαυράκης, Ζακυνθινός, Κουτουλέας, Αμαριαννάκης, Σιδηρόπουλος, Καζάζης Δ., Μαργαρώνης.

Petroupoli2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ