1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-12-2016 11:30

Τουρνουά «Χρήστος Παπαθανασίου» στη Βούλα

Ο Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας θέλοντας να τιμήσει έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τον σύλλογο και δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας, διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Χρήστος Παπαθανασίου» το διήμερο 6 & 7 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γεώργιος Γεννηματάς της Βούλας.


Στο τουρνουά θα μετέχουν ο Παναθηναϊκός, το Μαρκόπουλο και τα Βριλήσσια 

Παράλληλα, επειδή ο Χρήστος Παπαθανασίου διακρινόταν για την έντονη επιθυμία του για προσφορά, το τουρνουά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για αυτό καλούνται οι φίλαθλοι να συγκεντρώσουν όσο πιο πολλά είδη πρώτης ανάγκης μπορούν «έτσι ώστε εκτός από τις κερκίδες, να γεμίσουμε πολλές κούτες και να τις διαθέσουμε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, βοηθώντας τους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη!», τονίζει ο σύλλογος.Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως την λήξη του τουρνουά στις 7 Ιανουαρίου.


«Ελάτε λοιπόν να τιμήσουμε τον Χρήστο μας όπως αξίζει σε ένα άνθρωπο που η λέξη που αρμόζει για να περιγράψεις την ψυχή του είναι καλοσύνη. Στις 6 &7 Ιανουαρίου σας περιμένουμε όλους να ετοιμάσουμε την καλύτερη γιορτή για τον κόουτς μας».

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
18:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Μαρκόπουλο Revoil
20:00 Τελετή Έναρξης
20:30 Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας – ΦΟ Βριλησσίων

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
18:00 Μικρός Τελικός
20:00 Μεγάλος Τελικός
22:00 Τελετή Λήξης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ