1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2016 17:52

O Φιλίποφ ενημέρωσε τον Γκιούρδα και γύρισε στο Ρέντη για αποθεραπεία

Τη δική του εξήγηση δίνει ο Ολυμπιακός στο θέμα Φιλίποφ και αποδίδει την επιστροφή του στον Πειραιά, στις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο προπονητικό κέντρο και δεν επιτρέπουν στον αθλητή να κάνει σωστή αποθεραπεία.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Ολυμπιακό, ο Φιλίποφ, πιστός στην Εθνική πήγε να συνεχίσει την αποθεραπεία στη μέση του, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Δρίκου, μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα του. Με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πήρε την πρώτη γεύση της κατάστασης που επικρατεί στην Εθνική, αφού δεν τον περίμενε κανείς και πήγε μόνος του, με ταξί να συναντήσει τους συμπαίκτες του.

Εκεί διαπίστωσε ότι η πισίνα δεν ήταν κατάλληλη, δεν υπήρχε άμμος, που περιλαμβάνεται στο στάδιο της αποθεραπείας του και γενικά η κατάσταση ήταν τραγική. Γι αυτό μίλησε με τον μάνατζερ της Εθνικής Μάριο Γκιούρδα, τον ενημέρωσε και επέστρεψε στο Ρέντη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Δήλωσε μάλιστα σε επιστολή που θα σταλεί στην ΕΟΠΕ, πως είναι πιστός στρατιώτης της Εθνικής και θα επιστρέψει μόλις είναι απολύτως υγιής.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρωινή προπόνηση και το θέμα θα απασχολήσει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ.

Όπως όμως σχολιάζουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με αυτά που τους μεταφέρουν οι παίκτες, ελάχιστοι ενδιαφέρονται για την Εθνική, αφού οι τρεις πυλώνες της Μαυρομάτης, Στουραίτης, Μπακοδήμος ασχολούνται με τις εκλογές...

2 σχόλια

  • Comment Link τστστστστσ... Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 12:08 posted by τστστστστσ...

    α μωρε το καημενο το παιδακι! μα καλα... τον αφησαν ολοι;! ντροπη στουσ συμπαικτεσ του! ελπιζω να του δωσανε τα λεφτα για το ταξι τουλαχιστον!

  • Comment Link παρατηρητικός Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 18:29 posted by παρατηρητικός

    Αν κατάλαβα καλά έκανε τόσα έξοδα η εοπε για να πάει ο Ντίμα στη Θεσ/νίκη για να διαπιστώσει ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες για τη σωστή αποθεραπεία του; Ένα τηλ. δεν ήταν αρκετό; Αν και από την ελάχιστη συμμετοχή του φέτος στην εθνική μάλλον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που θέλει ριζική αντιμετώπιση! Να δούμε όμως πως θα αντιμετωπίσουν το θέμα του και οι γαύροι μιας και άρχισε η προετοιμασία!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ