1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-06-2016 17:51

Η αγάπη για το βόλεϊ (photos)

Με μεγάλη νικήτρια την αγάπη για το βόλεϊ ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις Σέρρες το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βόλεϊ Παλαιμάχων.


Για τρεις μέρες 250 βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες είκοσι ομάδων από ολόκληρη την Ελλάδα πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου και απέδειξαν ότι ο αθλητισμός ενώνει και πάνω από όλα, δίνει ζωή.

Μετά από πολλά χρόνια ξαναβρέθηκαν, σε τρία γήπεδα της πόλης των Σερρών, συμπαίκτες και αντίπαλοι με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για το άθλημα. «Οι αγώνες είχαν φοβερή επιτυχία» σχολίασε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Συλλόγου παλαιμάχων πετοσφαιριστών Αττικής κ. Ιάσων Πλατσής υπογραμμίζοντας ότι 14 διαιτητές από Αθήνα και από Γιάννινα προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να διαιτητεύσουν στα παιχνίδια. Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών, τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις τονώνουν την τοπική οικονομία αφού ο αθλητικός τουρισμός θεωρείται πλέον ως η καλύτερη μορφή τουρισμού. Πολλοί αθλητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να γνωρίσουν μέρη του Νομού όπως η Κερκίνη, το Ρούπελ κ.α.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ, χωρίς τις Πολυζώη και Πραγκαλούδη, κατέκτησε την 4η θέση με τον Κώστα Ριζόπουλο να έχει στη διάθεση του στον μικρό τελικό τις :Βραϊλα, Γαβριηλίδου, Γασπαρίδου, Κακλίδου, Τικιστιρμά, Κουκούτση, Κιουρτίδου, Γιαλιένου, Αντωνιάδου, Καζακίδου, Παπαδοπούλου, Γεωργοπούλου, Μιχτσίδου και Ματάγκα, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Πρωταθλήτριες ομάδες στο τουρνουά οι: Θεσσαλονίκη (στις γυναίκες), Βουλιαγμένη (άνδρες 35+), Μοσχάτο(άνδρες 45+) και Αναψυχή Αθήνας (άνδρες 55+).

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους ήταν:

Κατηγορία γυναικών:

1) Θεσσαλονίκη 2) Χανιά 3) Καβάλας 4) ΣΙΡΙΣ

Κατηγορία ανδρών 35+

1)Βουλιαγμένη 2) Δράμα 3) Σέρρες 4)Βόλος

Κατηγορία ανδρών 45+

1)Μοσχάτο 2)Καβάλα 3)Σέρρες 4)Αστέρας Αθήνας

Κατηγορία ανδρών 55+

1)Αναψυχή Αθήνας 2)Θεσσαλονίκη 3)Εθνικός Αθηνών

kavala.jpgvolley_serres_16.jpgsiris-kavala.jpgsiris.jpgskili.jpgsiris-time.jpgserres.jpgsiris-me-mwra.jpg


Ρεπορτάζ: ert Σερρών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ