1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2016 17:10

Συγκίνηση για τον Παπαθανασίου στη Σύρο

Ένα απόγευμα γεμάτο συγκίνηση, αλλά και υπέροχες αναμνήσεις, ήταν το σημερινό στο γήπεδο βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας»…
Η Σύρος και οι αθλητές του Φοίνικα της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 που πέτυχαν την πρώτη ιστορική άνοδο στην Α1 τίμησαν τον πρωτεργάτη και «αρχιτέκτονα» αυτής της τεράστιας επιτυχίας, τον πρόωρα και άδικα χαμένο προπονητή τους Χρήστο Παπαθανασίου…

Η συγκίνηση ήταν κάτι παραπάνω εμφανής στα πρόσωπα όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο. Ειδικά κατά την προβολή του βίντεο αφιερώματος στον «ΣΙΟΥ» και τις ανεπανάληπτες στιγμές των μπαράζ ανόδου με την Ορεστιάδα, τα μάτια πολλών και ειδικά των αθλητών του βούρκωσαν…

Έντονη ήταν και η συγκίνηση τη στιγμή που ο τότε πρόεδρος του Φοίνικα Νίκος Ρούσσος παρέδωσε στην σύζυγο του Χρήστου ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα στους αθλητές της ομάδας, «ξύπνησαν» ιστορικές στιγμές της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008. Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν με φανέλες με το νούμερο 6 και το όνομα του Χρήστου Παπαθανασίου στην πλάτη.

Για την ιστορία και μόνο, η άσπρη ομάδα επικράτησε με 2-1 σετ (22-25, 25-20, 15-13) της μπλε, σ” ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και εντυπωσιακές φάσεις!

Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Φοίνικας Αντώνης Ρούσσος και αρκετοί παίκτες της φετινής ομάδας, ενώ παρουσία-έκπληξη αυτής της πρωταθλήτριας μπιτς-βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη που συχνά-πυκνά επισκέπτεται τη Σύρο.

Άσπρη ομάδα: Πανδής, Παπανικολάου, Ξενάκης, Μαραγκός Σ., Μαραγκός Δ., Μοσχόπουλος, Φλαούνας, Διονυσόπουλος

Μπλε ομάδα: Νομικός, Στεφάνου, Αγγελίδης, Κουμουνδούρος, Νάστας, Οικονόμου, Κωστακόπουλος, Καπετανόπουλος

Διαιτητής: Παπακοσμάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ