1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2015 01:11

Ενός λεπτού σιγή για το Χρήστο

Την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της Κυριακής και της Τετάρτης πήρε η ΕΟΠΕ, όπως έκανε γνωστό μέσω της συλλυπητήριας ανακοίνωσης για την απώλεια του Χρήστου Παπαθανασίου.
«Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί τον αδόκητο θάνατο του προπονητή της Θέτιδας Βούλας Χρήστου Παπαθανασίου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή απόψε το βράδυ, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας του με τον Ηλυσιακό για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η ΕΟΠΕ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ η Ομοσπονδία αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες βόλεϊ που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή αλλά και την Τετάρτη 23/12 σε όλα τα πρωταθλήματα ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Καλό ταξίδι Χρήστο...»

1 σχόλιο

  • Comment Link ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΗΣ Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 13:04 posted by ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΗΣ

    Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο,και εκεί που πήγες δώσε και στους άλλους μεγάλους και συχνά ενθυμούμενους φίλους τα χαιρετίσματά μου.Τα συλλυπητήρια μου...ΝΊΚΟΣ ΓΑΤΣΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ