1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2015 14:55

Παντακίδης: «Παραμένω στην ομάδα της καρδιά μου»

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο στρατιώτης του δικεφάλου, Γιάννης Παντακίδης, αφού η παραμονή του ανακοινώθηκε και από τους νταμπλούχους.
«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της καρδιάς μου και ελπίζω να έχουμε μια εξίσου καλή χρονιά όπως η περσινή. Μένω στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία όπως πέρυσι.


Καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται από το πρώτο παιχνίδι στο πλευρό μας. Από την παραμονή του Χιμένες, την μεταγραφή του αρχηγού της Κούβας Σεπέντα και την ανανέωση του Γκαρά φαίνεται ότι ο πρόεδρος μας θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ελλάδα».


Όσο για το αν τον αγχώνει που φέτος θα κληθούν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα ο Γιάννης Παντακίδης σχολίασε: «Πέρυσι καταφέραμε να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή. Το ότι είμαστε πρωταθλητές δεν πρέπει να μας αγχώσει αλλά να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς για να μείνουμε στην κορυφή».

Αναφορικά με την παρθενική συμμετοχή του τμήματος αλλά και τη δική του στο Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε: «Πρώτη φορά για μένα και την ομάδα. Για εμάς αποτελεί έναν μεγάλο στόχο να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ