1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2015 21:27

Υπέγραψε η Αλίκη

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής της Αλίκης Κωνσταντινίδου στην ΑΕΚ αφού σήμερα έβαλε την υπογραφή της στο  συμβόλαιο που της πρότεινε η ένωση και ανήκει επίσημα στην κιτρινόμαυρη «οικογένεια». 



Η αθλήτρια είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό να συνεχίσει την καριέρα της στη Φιλαδέλφεια. Η καριέρα της διεθνούς κεντρικού ξεκίνησε από την Ξάνθη και το 2006 πήγε στον Ηρακλή και ακολούθησαν ο Εαρινός, το Πειραματικό, το Ανατόλια, ο Πανναξιακός και ο Ολυμπιακός.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί όπως φαίνεται η συνεργασία μου με την ΑΕΚ ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ που μου έδωσαν ένα μεγάλο κίνητρο για την επόμενη χρονιά! Για μένα το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, αλλά και στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια πολύ δημιουργική χρόνια με πολύ υψηλούς στόχους! Εύχομαι σε όλους μας υγεία και να έχουμε μια καλή αρχή», δήλωσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ