1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2015 17:52

Βέσοβιτς και Νέσοβιτς πήραν... δώρο Πάσχα

Πριν δέκα ημέρες πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο στην Ελλάδα, κατακτώντας με τον Ολυμπιακό το Κύπελλο στο Αγρίνιο. Νωρίτερα όμως είχαν βοηθήσει την ομάδα τους να καταλάβει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο με την Ίβανα Νέσοβιτς να αναδεικνύεται MVP στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής (εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟ) και την Γιόβανα Νέσοβιτς να κερδίζει την αντίστοιχη διάκριση για την εμφάνιση της στο ντέρμπι με τον Πανναξιακό (εκτός έδρας νίκη με 3-2 για την 20η αγωνιστική).

Οι δύο αθλήτριες από την Σερβία βρήκαν την ευκαιρία να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από την προετοιμασία τους εν όψει Play Offs και βρέθηκαν στο ‘Ioannis Hair & Beauty team’ απολαμβάνοντας με την σειρά τους αυτό το ξεχωριστό δώρο της ΕΟΠΕ στις αθλήτριες που αναδείχθηκαν MVP στη διάρκεια της χρονιάς.

«Συγκρίνοντας τη ζωή στην Αθήνα με τις άλλες πόλεις και χώρες που έχω βρεθεί μπορώ να πω είναι ότι πολύ πιο όμορφη γιατί έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Η θάλασσα, ο καιρός το φαγητό όλα είναι τέλεια», είπε η Νέσοβιτς κι αναφερόμενη στα αγωνιστικά ζητήματα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για το Κύπελλο. Το αξίζαμε γιατί δουλέψαμε σκληρά και το χάρηκα περισσότερο γιατί ήρθα στη μέση της χρονιάς και μπόρεσα να προσαρμοστώ γρήγορα. Το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε αλλά το ξεχάσαμε ήδη γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε κι αυτόν τον τίτλο»

Όσον αφορά την εμπειρία της στο ‘Ioannis Hair & Beauty team’ η διαγώνια του Ολυμπιακού δήλωσε κατενθουσιασμένη.
«Είναι φοβερό το δώρο της Ομοσπονδίας γιατί κανείς δεν έχει συνδέσει την ομορφιά με τα σπορ. Είμαστε αθλήτριες αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε γυναίκες και μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας»


Στο ίδιο μήκος κύματος και η Γιόβανα Βέσοβιτς η οποία παρά το πιεστικό πρόγραμμα παραδέχθηκε πως: «όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο επισκεπτόμαστε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως ιστορικά μνημεία και η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει πολλά μέρει για να δεις»

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν «η επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς κι είμαστε χαρούμενες που τα καταφέραμε, αλλά παράλληλα ήταν και η καλύτερη τονωτική ένεση εν όψει των πλέι οφς».

Το ίδιο τονωτικό όμως ήταν και το δώρο της ως MVP. «Όλα εδώ ήταν πολύ όμορφα κι απόλαυσα πιο πολύ το μασάζ στα μαλλιά. Είναι μια εξαιρετική ιδέα και ευχαριστούμε την Ομοσπονδία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ