1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2014 01:09

Θρήνος στη Νάξο

Απρόσμενο θάνατο είχε στα 41 του χρόνια ο Γιάννης Συμεώνογλου, το απόγευμα της Κυριακής στη Νάξο. Μεγάλη η θλίψη στην τοπική κοινωνία, που δεν μπορεί να πιστέψει τον πρόωρο χαμό ενός νέου ανθρώπου, πατέρα δυο μικρών παιδιών, για τον οποίο όλοι έτρεφαν εκτίμηση και συμπάθεια...
Ο Γιάννης Συμεώνογλου, γιος του Βαρσαμά και της Κατερίνας, ήταν άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας.

Πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους συντοπίτες του, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού πίσω από το γκισέ του ταξιδιωτικού πρακτορείου, Naxos Tours, ήταν το δεξί χέρι του θείου του κ. Βασίλη Βαλληνδρά.

Ο Γιάννης Συμεώνογλου, αγαπούσε τον αθλητισμό και ήταν παλαιότερα αθλητής του Πανναξιακού ΑΟΝ και γενικός αρχηγός της αντρικής ομάδας βόλεϊ.

Είχε διακριθεί ως άριστος πασαδόρος και όλοι μιλούν ακόμη για το ήθος και το ταλέντο που είχε.

Ήταν ο βασικός συντελεστής στην κατάκρηση της δεύτερης θέσης του Πανναξιακού ΑΟΝ στο Πανεπαρχιακό Πρωτάθλημα του 1998 στην Κω.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιάννης Συμεώνογλου που η διαβίωσή του εξακολουθούσε να είναι στα πρότυπα του αθλητισμού "προδώθηκε" τόσο νέος από την καρδιά του.

Naxosnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ