1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2014 16:21

ΑΕΚ - Ορεστιάδα 3-0 πριν από 15 χρόνια!

Δείτε ένα σπάνιο video από νίκη της ΑΕΚ επί της Ορεστιάδας με 3-0 που αναρτήθηκε στο youtube από τον Θανάση Πανούσο. Είναι ο δεύτερος προημιτελικός των πλέι οφ της σεζόν 1998-99 μεταξύ της ΑΕΚ και της Ορεστιάδας.
Η ΑΕΚ ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1. Προπονητής της ΑΕΚ ήταν ο Στέλιος Προσαλίκας και της Ορεστιάδας ο Στόεφ. Ο αγώνας έγινε στο «Γεώργιος Μόσχος» το οποίο αργότερα γκρεμίστηκε και ήταν λίγες ημέρες μετά την 3η θέση της ΑΕΚ στο Κύπελλο Κυπελλούχων στο φάιναλ-4 που έγινε στα Νέα Λιόσια και την 4η θέση της Ορεστιάδας στο φάιναλ-4 της Φλωρεντίας για το CEV Cup. Επίσης, η ΑΕΚ είχε πρόσφατη την ήττα από τον Ηρακλή με 3-2 σετ στον ημιτελικό του φάιναλ-4 του Κυπέλλου στην Πάτρα ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 σετ. Ο Ηρακλής νίκησε τον Ολυμπιακό 3-0 στον τελικό και πήρε τον πρώτο του τίτλο.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 30-28, 26-24)

Στην ΑΕΚ βασικοί ήταν οι Ανδρεόπουλος, Χατζηαντωνίου, Μέστερ, Φιλίποφ, Αγγελίδης, Πανούσος, Αμαξόπουλος (λ) και αλλαγές οι Αδάμ, Αθανασιάδης

Στην Ορεστιάδα η βασική εξάδα του Στόεφ ήταν οι Μπάεφ, Κονσταντίνοφ, Παπάζογλου, Κεμανετζής, Μπαρμπούδης, Μποζίδης και λίμπερο ο Τοντόροφ.

Διαιτητές ήταν ο Βασίλης Αντωνούλης με δεύτερο τον Αλέξανδρο Βαρθαλίτη, στην περιγραφή ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ