1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2013 19:07

Ετοιμο το Year Book 2013 του Ζαχαρία Νικολαΐδη που συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής

Με το μεράκι και την φροντίδα του συναδέλφου Ζαχαρία Νικολαΐδη η ΕΠΕΣΘ παρουσιάζει το Yearbook 2013 που εφέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής.

Πρόκειται για τη μοναδική έκδοση που έχει απομείνει στο ελληνικό βόλεϊ και συνεχίζεται χάρις την κατάθεση ψυχής του αγαπητού συναδέλφου ο οποίος παρά την περιπέτεια με την υγεία του φρόντισε να ολοκληρώσει την έκδοση.

Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και το volleynews.gr θα τιμά τις αξιέπαινες προσπάθειες του και θα τον έχει πάντα πρότυπο.

Το Yearbook 2013 είναι πλήρες αλμανάκ του ελληνικού και παγκόσμιου βόλεϊ που εκδίδεται κάθε Δεκέμβριο.

Η επετειακή 20η έκδοση, με 68 σελίδες γεμάτες στοιχεία και φωτογραφίες, διατίθεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΕΣΘ (www.epesth.gr), όπως και εκείνες των προηγούμενων χρόνων, γιατί αποτελεί κτήμα όλου του ελληνικού βόλεϊ. Ετσι, ο καθένας μπορεί πλέον να ανατρέξει στην ιστορία και να την κρατήσει στο αρχείο του.

Παράλληλα, η φετινή έκδοση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των ανθρώπων του βόλεϊ που χάθηκαν μέσα στο 2013, από το Νίκο Σαμαρά και το Γιώργο Κατσαμούρη, μέχρι τις νεαρές αθλήτριες του ΑΟ Αγ. Στεφάνου και τον Γιώργο Περσιανλή.

Κλείνοντας 20 χρόνια δουλειάς, η ΕΠΕΣΘ και οι υπεύθυνοι της έκδοσης θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφους και απλούς φιλάθλους για την τεράστια αποδοχή της προσπάθειας αυτής και την πρόθυμη συνεργασία τους στη συλλογή στοιχείων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ