1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2013 00:56

Θλίψη στην οικογένεια του Άρη

Η είδηση της απώλειας του Γιώργου Περσιανλή σκόρπιασε θλίψη στην οικογένεια του Άρη με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ να αναρτούν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Γιώργου Περσιανλή, ο οποίος έσβησε στα 48 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Συλλόγου μας.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Γιώργου Περσιανλή, που έτσι ξαφνικά «έφυγε» από τη ζωή. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του…

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Σοκ και θρήνος για τον ΑΡΗ και το ελληνικό βόλεϊ. Ο Γιώργος Περσιανλής προπονητής της γυναικείας ομάδας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ