1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2013 01:34

Νίκησαν οι Ελληνίδες, πανηγύρισαν οι Τούρκοι

Με την γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου να αγωνίζεται ως λίμπερο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ανατόλια ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Βετεράνων Βολειμπολιστριών Θεσσαλονίκης και της τουρκικής Γαλατά Σαράι.
Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας, που χειροκροτήθηκε δυστυχώς μόνον από τους Τούρκους φίλαθλους, αφού ελάχιστοι Έλληνες ήταν στο γήπεδο. Οι Ελληνίδες έχασαν το πρώτο, αλλά πήραν τα άλλα δυο σετ πανηγυρίζοντας την νίκη με 2-1 (17-25, 25-22, 25-16).
 
Με την ομάδα των βετεράνων αθλητριών αγωνίστηκαν: Ε. Ζέτου, Φ. Ζέτου, Μ. Καρδαμανίδου, Α. Σωτηρούδη, Α. Σολομωνίδου, Ι. Λαδά, Ε. Θεοδώρογλου, Ε. Σιουρδάκη, Δ. Δελεπτσή, Γ. Γάσπαρη, Μ. Δάλλα, Κ. Βουγιούκα και λίμπερο η Β. Χατζηβασιλείου.
 
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου Βετεράνων Βολειμπολιστριών Θεσσαλονίκης, ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του κολλεγίου για την παραχώρηση του γηπέδου και τη φιλοξενία, καθώς και την ευγενική προσφορά χορηγίας, του ιδιοκτήτη του ρεστοράν «Μεζέ-Μεζέ» στο Κορδελιό.
 
Οι ομάδες στα πλαίσια της πολύχρονης φιλίας τους ανανέωσαν το ραντεβού για το Μάιο του 2014, στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ