1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2013 12:16

Στη Μπρατισλάβα ο Εφραιμίδης

Ενας ακόμα διεθνής άσος της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή φεύγει στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τον ακραίο Δημήτρη Εφραιμίδη (19/12/1990, ύψος 1,94 μ.) που συμφώνησε να αγωνιστεί στην BVT Μπρατισλάβας. Μάλιστα, θα έχει συμπαίκτη τον Σέρβο πασαδόρο Ντούσκο Νοβοσέλατς που ήταν συμπαίκτες και στον «γηραιό». Στην ίδια ομάδα θα αγωνίζονται ακόμα οι Κολομβιανοί Γουίλιαμ Μπερμούντεζ (διαγώνιος που ήταν στον ΠΑΟΚ) και ο κεντρικός Κριστιάν Παλάσιος.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή αναχωρεί για το Κούνεο ο διαγώνιος του Ηρακλή Γιώργος Τζιουμάκας (23/01/1995, ύψος 2,05 μ.) και μαζί με τους Δημήτρη Τζούριτς (Τρεντίνο), Ανδρέα Φράγκο (Λατίνα) και Ραφαήλ Κουμεντάκη (Ραβένα) θα είναι η ελληνική παροικία στο Καμπιονάτο.

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link king iraklis Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 16:07 posted by king iraklis

    Κι ομως η ας πουμε διοικουσα του κου Τσιργογιαννη και των κολλητων της ΠΑΛΗ δεν ανησυχει. Στη θεση αυτων που φευγουν φερνουν παικταραδες απο τα τοπικα της Θεσσαλονικης για να χτισουν τον Ηρακλη που ονειρευομαστε. Θλιψη, γελιο, στενοχωρια. Αυτο μονο εκπεμπει ο Ηρακλης του σημερα των υποτιθεται σωτηρων. Διαλυσαν τα παντα. Το μονο που ξερουν ειναι να βγαζουν ανακοινωσεις εναντια σε αυτους που εχουν ετοιμη την εναλλακτικη λυση. Κι ομως κυριοι ο ΑΣ Ηρακλης ειναι η μονη λυση. Οσο και αν δε θελετε να το παραδεχθειτε απο εμπαθεια ο κοσμος ειναι με αυτους που δινουν προοπτικη και οχι με εσας που καθημερινα απαξιωνετε το ονομα του Ηρακλη. Αν υπαρχει ελαχιστο μυαλο πρεπει τωρα να καλεσετε τους ανθρωπους του ΑΣ Ηρακλη και να τους παραδωσετε τα κλειδια του τμηματος. Εσεις παρακαλω μην ξανασχοληθειτε με το αθλημα και την ομαδα μας. Αποτυχατε παταγωδως.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ