1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2021 11:19

Προβάδισμα για τελικό Μπεζιέ και Σπανού

Πολύ δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Μπεζιέ της Άννας Σπανού με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Εντυπωσιακή αποδείχθηκε η πρώτη συνάντηση Μπεζιέ και Γαλατάσαραϊ με φόντο του τελικούς του CEV Cup. Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε καθώς πήρε το πρώτο σετ με 25-20 αλλά στη συνέχεια εμφάνισε συμάδια κατάρευσης. Με 13-25 και 18-25 και τις Ρίχλιουκ και Κοσέλεβα να κάνουν εκπληκτική εμφάνιση για την τουρκική ομάδα, η κατάσταση ανατράπηκε.

Με την πλάτη στον τοίχο, η Μπεζιέ έψαξε λύσεις και τςι βρήκε από την τριάδα Τερέλ, Νίζετιχ και Μπράουν που ηγήθηκαν στην επίθεση και τελείωσαν το παιχνίδι με 20, 19 και 17 πόντους αντίστοιχα. Αρχικά η Μπεζιέ ισοφάρησε, αφού με 25-22 πήρε το τέταρτο σετ, και εν τέλη πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ με 15-13.

Η Άννα Σπανού πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο και το τρίτο σετ, πήρε 1 πόντο και συνέβαλε και αυτή στη νίκη της ομάδας της.

Πλέον, η Μπεζιέ θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ την ερχόμενη Τρίτη για να προκριθεί στους τελικούς. Σε περίπτωση ήττας με 3-2 θα ακολουθήσει "χρυσό σετ" ενώ με οποιαδήποτε άλλη ήττα η πρόκριση θα πάει στη Γαλατά. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Μόντσα-Ομπρενόβατς και η πρώτη αναμέτρηση γίνεται απόψε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ