1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2021 02:32

Ήττα η Σαφτχάουζεν, θετική παρουσία για την Κοσμά

Ένα δύσκολο απόγευμα είχε η Σαφτχάουζεν στην 18η αγωνιστική κόντρα στη Βίτεος. Στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση του ελβετικού πρωταθλήματος μπορεί να ηττήθηκε η ομάδα της Σοφίας Κοσμά ωστόσο η Ελληνίδα ακραία έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, που δύσκολα μία από τις δύο ομάδες έχτιζε διαφορά, διεξήχθη. Παρά το 25-19 του πρώτου σετ, η συνέχεια ήταν πολύ  δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Η Τία Σκάμπραϊ και η Κίρα Χολτ έκαναν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι (24 και 19 πόντους αντίστοιχα) και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα της Σαφτχάουζεν. Έτσι, στο δεύτερο σετ ο Νίκι Νόιμπάουερ πέρασε στο παιχνίδι την Κοσμά και δεν την ξαναέβγαλε ποτέ. 

Η Κοσμά πήρε πολλές επιθέσεις και παρά την απώλεια του δεύτερου σετ (25-20) βοήθησε τα μέγιστα για το 22-25 που ξαναέβαλε την ομάδα της στο παιχνίδι. Μπορεί εν τέλη οι γηπεδούχες να πήραν το τεταρτο σετ και τη νίκη με 3-1 αλλά η Σαφτχάουζεν είδε την Ελληνίδα διεθνή να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο και να μπορεί να υπολογίζει πάνω της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Κοσμά μέτρησε 7 πόντους (2 άσσους και 1 μπλοκ). Η Σαφτχάουζεν βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Βίτεος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ