1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2021 23:30

Επικίνδυνες αποστολές για Ζένια Γκόρτσανιουκ στο Ιράν

Στο πρωτάθλημα τους Ιράν και συγκεκριμένα στην ομάδα της Shahrdari Qazvin θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζένια Γκόρτσανιουκ. Ο 33 χρονος ελληνοουκρανός διμετρος διεθνής ακραίος άφησε την Κύπρο και την Αθλητική Ένωση Καραβά για πιο… επικίνδυνες αποστολές… σε μια θεοκρατική χώρα, γνωστή για την πολιτική της αστάθεια, αλλά και τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διορθώσει.
Η Shahrdari Qazvin αποτελεί την 19η ομάδα στην τεράστια καριέρα του Γκόρτσανιουκ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε δέκα ελληνικές ομάδες και αντίστοιχες 9 από το εξωτερικό. Στην Ελλάδα έχει περάσει από Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Επίκουρος Πολίχνης, Αριστοτέλης Σκύδρας, Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή Χαλκίδας, Νίκη Αιγινίου, ΠΑΟΚ, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Άρη και ΜΕΝΤ

Η νέα ομάδα του Γκόρτσανιουκ,παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρίσκεται στην 12η θέση (14 βαθμοί σε 18 ματς) της βαθμολογίας σε σύνολο 15 ομάδων, καθώς πέφτουν οι τρεις τελευταίοι. Με την προσθήκη του Γκόρτσανιουκ, ο Ιρανικός σύλλογος σε σύνολο τεσσάρων αγώνων από την αρχή του χρόνου έχει πετύχει μία νίκη και τρείς ήττες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ