1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2020 01:45

Εκπληκτική πρεμιέρα για Οικονομίδου, Κωνσταντινίδου με την φανέλα της Μακάμπι Χάϊφα

Eντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της Μαρίας Οικονομίδου και της Λαμπρινής Κωνσταντινιδου, στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με την φανέλα της Μακάμπι Χάϊφα, μετά την αποχώρηση τους από το πρωτάθλημα της Volley league, και τις ομάδες του Πανναξιακού και της Θέτιδας Βούλας.

Οι δύο αθλήτριες μας αγωνίστηκαν με φοβερή διάθεση και πάθος και βοήθησαν αποφασιστικά την νέα τους ομάδα να κερδίσει εκτός έδρας με 0-3 ( 18-25, 13-25, 21-25), την Μακάμπι Χασαρόν, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Η Οικονομίδου ως διαγώνια ήταν εκπληκτική καθώς πέτυχε 18 πόντους (15/25) και τελείωσε πολλές κρίσιμες επιθέσεις, εξαιρετικό ήταν και το ντεμπούτο και για την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η 24 χρονη πρώην πασαδόρος της Θέτιδας Βούλας ήταν πολύ καλή στο δημιουργικό κομμάτι,αν και πρόλαβε να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες σε μια προπόνηση, και κατάφερε να σκοράρει 7 πόντους.

Η διοίκηση της ομάδας αφιέρωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο f/b, κολακευτικά σχόλια για την απόδοση των δύο ελληνίδων τις οποίες καλωσόρισε στα ελληνικά με δύο μεγάλες φωτογραφίες τους.

Η ομάδα της Χάιφα που έχει προπονητή τον Βραζιλιάνο Ντο Σάντος και διαθέτει στο ρόστερ της 5 συνολικά ρωσίδες, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και την Δευτέρα υποδέχεται στην έδρα της, την Κφα Σαμπάρ, η οποια ήταν πρώτη αντίπαλος του ΑΟ Θήρας στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ με την φανέλα της Χαποέλ Χαμαμπίλ , αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου ο Θάνος Μαρούλης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ