1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2020 15:59

Στη Γαλλική Μπεζιέ θα συνεχίσει την καριέρα της η Άννα Σπανού

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στους «Αγγέλους» της Μπεζιέ θα συνεχίσει την καριέρα της η Άννα Σπανού, μετά τη Τζινα Λαμπρούση που έχει ήδη μετακομίσει λίγους μήνες πριν από τον Ολυμπιακό στη Μιλούζ, ενώ επίσης είναι η δεύτερη συμπατριώτισσα μας που θα παίξει στην ίδια ομάδα, μετά την Όλγα Στράντζαλη τη σεζόν 2017-18.

Για την 25 χρόνη ακραία (1μ86) από την Χαλκίδα που έχει αγωνιστεί σε ΖΑΟΝ, ΑΕΚ, Ηρακλή Κηφισιάς, δυο φορές ΓΣ Ηλιούπολης, Μπαρτσελόνα, Μπανγκογκ, Νόβα Γκόριτσα Σλοβενίας και Κουιμπέρ Γαλλίας, η Μπεζιέ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Οι Le Béziers Angels Volley θέλει να ανακοινώσει επίσημα την άφιξη της Ελληνίδας παίκτριας Άννας Σπανού. Η Άννα, που έχει ήδη παίξει στην Εθνική Ελλάδας αλλά και στο beach volleyball, είναι 25ετών, και έφτασε στο Béziers για να ενισχύσει την ομάδα μας. Γνωρίζει το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού είχε ήδη περάσει στην ομάδα Quimper τη σεζόν 2018/19.

Εκτός από την Quimper , η Άννα έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η ΑΕΚ Αθηνών, και η Geni Volley - Σλοβενίας, η τελευταία είναι η ομάδα που έπαιξε τη σεζόν 2019/20 στο CEV Cup

.Η Άννα πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας μας και υποστήριξε: «Αποφάσισα να συμμετάσχω στους Beziers Angels γιατί είναι μια ομάδα που έχτισε πολύ καλό επιτελείο και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο γαλλικό πρωτάθλημα και το CEV Cup.».

Ο προπονητής του συλλόγου Fabien Simondet δήλωσε: '' Είμαστε χαρούμενοι που η Άννα είναι μαζί μας για αυτή τη σεζόν. Είναι μια ευέλικτη παίκτρια με ακόμα τεράστιο περιθώριο προόδου.Καλώς ήρθες Άννα! Σου ευχόμαστε μια υπέροχη σεζόν μαζί μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ