1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2018 00:45

H μεγάλη επιστροφή του Τιόντορ Αλεξίεφ στον Ολυμπιακό!

Ο MVP του πρωταθλήματος Volley League 2017-18 Τιόντορ Αλεξίεφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» τα βρήκε σε όλα με τον Βούλγαρο άσσο ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε για την Σπόρτιγκ Λισαβόνας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

 

Ο Αλεξίεφ δεν ρίζωσε στην Πορτογαλία και όταν συνάντησε τους «πειραιώτες» στο δρόμο τους για το Μινσκ κατά την διάρκεια των αγώνων του CEV Cup όπου ο Ολυμπιακός πήγε να αγωνιστεί με την Σολιγκόρτσκ ξεκίνησε η συζήτηση για την επιστροφή του. Για την ακρίβεια η συνάντηση έγινε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όπου η Σπόρτινγκ πήγαινε για να αγωνιστεί με την Μάλι Μίλι Πιγιάνκο από την οποία μάλιστα έχασε με 3-0 σετ.

Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλουν να ενισχύσουν την επίθεση της ομάδας στην προσπάθεια να πάρουν το CEV Cup αλλά και τους τρεις εγχώριους τίτλους. Η έλευση του Αλεξίεφ θα προσθέσει ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του Μουνιόθ ο οποίος θα αποφασίζει και για την διαχείριση των πέντε ξένων που θα έχει στο ρόστερ του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ