1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-04-2013 17:21

Τίτλοι τέλους για τη Βίλα Κορτέζε

Το πείραμα της Ασιστέλ Βίλα Κορτέζε όπως προδιαγραφόταν απέτυχε με την ομάδα της Μαρίας Νομικού να διαλύεται. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο σύλλογος θα ανήκει στην εταιρία Λιου Τζο και θα μεταφερθεί στη Μόντενα.

Θυμίζουμε ότι η Βίλα Κορτέζε είχε συγχωνευθεί με την Ασίστελ Νοβάρα που ουσιαστικά απορροφήθηκε. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες οι άνθρωποι του συλλόγου, δυσαρεστημένοι από την χορηγό, Ασιστέλ, είχαν αλλάξει το όνομα σε Mc Βίλα Κορτέζε. Εν το μεταξύ, τα προβλήματα πέρασαν και στον αγωνιστικό χώρο, με αποκορύφωμα απόλυση του Τζιάνι Καπράρα και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της Α1.

Ήδη αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της Βίλα Κορτέζε  έχουν προτάσεις για να πάνε στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα έχει έδρα τη Μόντενα, όπως όπως Μποσέτι και η Φολί. Την ίδια στιγμή άλλες όπως ο Μαλαγκούρσκι, η Μπαρούν και η Βελίκοβιτς έχουν συμφωνήσει και συνεχίσουν την καριέρα τους αλλού. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Μαρία Νομικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ