1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2018 02:42

H Μπερλίν πρωταθλήτρια, πικρό φινάλε για Πρωτοψάλτη, «αντίο» Τίσερ (φωτό, video)

H Φριντρισχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στη σειρά των τελικών με την Μπερλίν η οποία με πολύ καλή εμφάνιση στον πέμπτο και τελευταίο τελικό νίκησε με 3-0 (25-20, 25-17, 25-22) και κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος.

Η Φριντρισχάφεν έχοντας κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Γερμανίας μένει με την πικρία της απώλειας του τίτλου ειδικά μετά την αήττητη πορεία που έκανε στην κανονική περίοδο. Στη σειρά των τελικών η Μπερλίν κατάφερε να κάνει το 2-0 στις νίκες.

Η Φριντρισχάφεν ισοφάρισε σε 2-2 στους τελικούς με πρωταγωνιστή τον Πρωτοψάλτη αλλά στον πέμπτο τελικό που έγινε απόψε στην έδρα της δε μπόρεσε να ολοκληρώσει με την κατάκτηση του τρεμπλ και παρηγοριά είναι το δεύτερο εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με φυσικά με τους πρωταθλητές.

Την Πέμπτη το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αποχαιρετιστήρια φιέστα στο γυμναστήριο του Φριντρισχάφεν όπου ο σπουδαίος πασαδόρος της Φριντρισχάφεν και άλλοτε του Ολυμπιακού Σιμόν Τίσερ αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Στα video από τον λογαριασμό της Μπερλίν στο facebook είναι ο τελευταίος πόντος και το τέλος του πρωταθλήματος, μία φάση και η εντυπωσιακή παρουσίαση στον πέμπτο τελικό.

Media







Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ