1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2018 14:28

Ευσταθόπουλος: «Ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο»

O δεύτερος προπονητής της Ταργκοβίστε, Άκης Ευσταθόπουλος μίλησε για την ομάδα του, αλλά και την εκτίμησή του για τον Ολυμπιακό.

 

«Για εμάς θα είναι από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς. Έχουμε πέντε διεθνείς, τη Ντουρ, λίμπερο της Γερμανίας, την Ισπανίδα διαγώνια Μιλάγκρος, την Καναδέζα πασαδόρο. Σμιτ , και την Ρουμάνα Μάρτσιου».


Νέα άφιξη η Μαυροβούνια κεντρική Ανα Οτάσεβιτς, που δεν δηλώθηκε ακόμη στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Για τα ματς με τον Ολυμπιακό εκτιμά : «Λόγω της θητείας μου στην εθνική ομάδα έχω συνεργαστεί με τις διεθνείς αθλήτριες του. Όσο για τις ξένες δεν θέλουν συστάσεις είναι πασίγνωστες στην Ευρώπη και όχι τυχαία. Γενικά ο Ολυμπιακός είναι ένα σύνολο αθλητριών και σταφ με πολλές παραστάσεις από διεθνείς αγώνες, συμπαγές που δύσκολα το κερδίζεις. Όσο για το αν είναι ανώτερος της Ταργκοβίστε αυτό θα φανεί μόνο στο γήπεδο. Από την πλευρά μας είμαστε μια ομάδα που δουλεύει σκληρά κάθε μέρα στο γήπεδο με σύστημα και όπως φάνηκε και από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πουλάμε ακριβά το τομάρι μας καθώς έχουμε μόνο δύο ήττες, η μια μάλιστα από την πρωταθλήτρια Άλμπα στην έδρα της».

Η Ταργκοβίστε μαζεύει μόλις 200-300 φίλαθλοι στα παιχνίδια της, που χάνονται στο μεγάλο γήπεδο τους.

Η Ταργκοβίστε γράφτηκε στην ιστορία, αφού στο στρατόπεδο της πόλης εκτελέστηκε ο Τσαουσέσκου και η σύζυγος του Έλενα και στο τόπο του θανάτου του υπάρχει μουσείο, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν τα κρεβάτια, στα οποία κοιμήθηκαν οι σύζυγοι, την παραμονή της εκτέλεσής τους, αλλά και τον τοίχο που τους έστησαν.

Το 1989 το επαναστατικό Στρατοδικείο της Ρουμανίας καταδίκασε τον Νικολάε Τσαουσέσκου, που κυβερνούσε τη Ρουμανία από το 1965 μέχρι το 1989 και τη γυναίκα του σε θάνατο. Η εκτέλεσή τους έγινε στις 25 Δεκεμβρίου 1989.
Πηγή: Φως των Σπορ

Σχετικά άρθρα

  • Πρόκριση με... γερμανικό άρωμα για τον Ολυμπιακό
    Μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός. Με πρωταγωνίστριες τις δύο Γερμανίδες τους, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-1 την Ταργκοβίτσε στη Ρουμανία και συνεχίζουν τον δρόμο τους στη διοργάνωση.
  • Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό
    Την πρόκριση στην 8άδα του Τσάλεντζ Καπ γυναικών θα επιχειρήσει να πάρει ο Ολυμπιακός, που αύριο στις 18.00 αντιμετωπίζει την Ταργκοβίστε επί ρουμανικού εδάφους στην ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.
  • Ολυμπιακός - Tαργκοβίστε 2-3
    Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ρουμανική Ταργκοβίστε στον πρώτο τους αγώνα για τη φάση των 16 του Τσάλεντζ Καπ γυναικών. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης που ξεκινά στις 19.00.
  • Κοβάτσεβιτς: «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το σκοπό μας»
    Στην δυσκολία και την κρισιμότητα του αυριανού πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Challenge Cup με αντίπαλο τη Ταργκοβίστε αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο osfp.gr και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
  • Άκης Ευσταθόπουλος: «Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»
    Ο Άκης Ευσταθόπουλος, βοηθός κόουτς του Ισπανού Γκιγιέρμο Ερνάντες στην CSM Ταργκοβίστε, στις 25 Ιανουαρίου στο «Μελίνα Μερκούρη», θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Challenge Cup Γυναικών. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ