1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2017 13:41

Για αυτό ο ΠΑΟΚ πήρε τον Κουμεντάκη...

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε ο Ντανιέλε Ρίτσι στον πάγκο του ΠΑΟΚ διαπίστωσε τις... κακοτεχνίες στο στήσιμο της ομάδας του δικεφάλου και επιχειρεί αλλαγές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

 

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ οι διαπιστώσεις του έμπειρου Ιταλού τεχνικού είχαν επιβεβαιωθεί και από τα αποτελέσματα των πρώτων επίσημων αγώνων σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα όπου σε συνδυασμό με την σταδιακή άνοδο του Ερνάντο Γκόμεζ παρουσίασαν ένα σύνολο χωρίς ποιότητα στην υποδοχή, με προβλέψιμη ανάπτυξη, αναιμικό σερβίς και τρύπα στο μπλοκ σε μία τουλάχιστον θέση.

Η απόκτηση του Έλληνα ακραίου επιβεβαιώνει το σενάριο της απελευθέρωσης θέσης ξένου και δρομολογεί απόκτηση ξένου κεντρικού εφάμιλλου του Γερμανού Μπέμε ώστε ο δικέφαλος να γίνει ανταγωνιστικός έναντι του βασικού του αντιπάλου που δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό.

Επίσης φωτογραφίζει την αντικατάσταση του Γκιόν παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος βγάζει μάτια στην επίθεση. Στην υποδοχή και στο μπλοκ υστερεί (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) και ο ΠΑΟΚ πιθανότατα να... θυσιάσει τον πολύ καλό βραζιλιάνο ακραίο για να βελτιώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας.

Ο Κουμεντάκης αντίθετα έχει πλεονέκτημα στην υποδοχή παίζοντας ως ακραίος κοντά στον πασαδόρο και έτσι θα απελευθερωθεί στην επίθεση ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ο οποίος μέχρι σήμερα έχει σηκώσει μεγάλο βάρος σε υποδοχή και επίθεση. Ο Ρίτσι αλλά και η διοίκηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνουν άλλες δύο εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες εάν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν μία νέα ομάδα.

Στο φινάλε του μεταγραφικού αφηγήματος της χειμερινής σεζόν δεν αποκλείεται να δούμε και τη μεγάλη έκπληξη στη θέση του διαγωνίου. Ο Ερνάντο Γκόμεζ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα και ανεβάζει ρυθμούς. Ο Βενεζουελάνος θεωρείται πανέξυπνος και έμπειρος στην διαχείριση των δυνάμεων του σε σχέση με τις υποχρεώσεις του δικεφάλου. Εάν όμως είναι κάτι που δεν γνωρίζουν οι πολλοί, όπως για παράδειγμα το πότε θα γίνει η κορύφωση του μέσα στη σεζόν δεν αποκλείεται να μπει στο κάδρο των αλλαγών αλλά με συναινετικό και συντεταγμένο τρόπο και εφόσον έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του που θα κάνει τη διαφορά.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ για τέταρτη σεζόν θα μεταλλαχθεί και θα προσαρμοστεί με τα δεδομένα της αγωνιστικής σεζόν. Οι επιτυχημένες διορθωτικές κινήσεις που έγιναν τα προηγούμενα τρία χρόνια αποτελούσαν και το μεγάλο μυστικό για να πάρει το πρωτάθλημα με εντυπωσιακό φινάλε έναντι των κορεσμένων και προβλέψιμων αντιπάλων.  Απομένει να δούμε στο τάραφλεξ εάν θα τα καταφέρει και εφέτος, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνει υπέρβαση σε πρόσωπα και μπάτζετ για να ξεπεράσει την δεδομένη δυναμική του βασικού του αντιπάλου.

V.N.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ