1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2013 01:13

Πρωταθλητής ο Γκόρτσανιουκ!

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου τη σεζόν 2011-12 αλλά στέφθηκε πρωταθλητής στο Καζακστάν με την Άλμα Άτι. Ο Γκόρτσανιουκ στην πρώτη του σεζόν στο Καζακστάν δυσκολεύτηκε πολύ παρότι και ο ίδιος μιλάει ρωσικά. Συνηθισμένος από την Ελλάδα πήγε σε μία διαφορετική χώρα, σε άλλους ρυθμούς ζωής με διαφορετικό στιλ βόλεϊ και πλέον ετοιμάζεται με την ομάδα του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που από την πρώτη μου χρονιά εδώ πήραμε το πρωτάθλημα.
Η προσαρμογή μου ήταν δύσκολη αλλά μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τον τίτλο και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό», είπε στο volleynews.gr ο Γκόρτσανιουκ και πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα παίζεται με το ιταλικό σύστημα στα πλέι οφ με συνεχόμενους έξι αγώνες. Πέρασα δύσκολα στην αρχή γιατί υπάρχουν πολλές και μεγάλες μετακινήσεις με θερμοκρασίες -48 και σε γήπεδα που είχαν θερμοκρασία 10 βαθμούς Κελσίου. Κάθε ομάδα έχει 2-3 παίκτες πάνω από 2.10 ύψος και αυτό με δυσκόλεψε πολύ. Δε μπορώ να κάνω σύγκριση με το βόλεϊ στην Ελλάδα γιατί παίζουν κλασικό ρωσικό βόλεϊ με δύναμη και όχι τόσο πολύ με τεχνική και τακτική. Δεν ξέρω εάν θα μείνω, ούτε να σκέφτομαι τη νέα χρονιά διότι σε δύο εβδομάδες αρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ