1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-07-2017 20:02

Αθανασόπουλος: «Στη Στουτγκάρδη όλα είναι δυνατά»

Στις 8 Οκτωβρίου η Στουτγκάρδη του Γιάννη Αθανασόπουλου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σβέριν για υπερασπιστεί τον τίτλο του Σούπερ Καπ που κατέκτησε πέρσι.

Μπορεί να μένουν 76 ημέρες μέχρι το μεγάλο ραντεβού στο Ανόβερο, ωστόσο ο Έλληνας προπονητής προετοιμάζεται από τώρα για την πρώτη σπουδαία πρόκληση στην καριέρα του ως αρχηγός του τεχνικού επιτελείου της Στουτγκάρδης. Η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ απέναντι στην Σβέριν  ωστόσο ο Έλληας προπονητής θεωρεί πως όλα είναι δυνατά. 

Αρχικά μίλησε για τη νέα ομάδα που ετοιμάζει: «Έχουμε πολλές νέες αθλήτριες στη ομάδα. Όμως είμαι χαρούμενος που διαθέτουμε 12 παίκτριες που θα αγωνίζονται για τη θέση τους στην αρχική εξάδα. Θα πρέπει να αποδεικνύουν σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι ότι αξίζουν τη θέση τους. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα», δήλωσε στέλνοντας το μήνυμα. 

Ο Αθανασόπουλος θα κρατήσει ίδια πολλά κομμάτια στην ομάδα, άλλωστε μετά από μια τριετία στο πλευρό του Γκιγιέρμο Ερνάντες, έχει συμβάλει και αυτός στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. «Ωστόσο θα εισάγω στην ομάδα μερικές νέες ιδέες», είπε ο Έλληνας κόουτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση από την ενεργό δράση μια ηγετικής φυσιογνωμίας της ομάδας, της Κιμ Ρενκέμα, που θα έχει πλέον διοικητικό πόστο. «Η Κιμ ήταν μια σημαντική αθλήτρια και θα χάσουμε πολλά στο γήπεδο. Όμως ήρθε η σειρά άλλων αθλητριών να αποδείξουν στο γήπεδο, ότι μπορούν να παίξουν τον ρόλο της Κιμ». 

Για τον Αθανασόπουλο, το Σούπερ Καπ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής και για αυτό το λόγο «θέλω να κερδίσω και δουλεύω κάθε μέρα για αυτό. Φυσικά η πίεση είναι μεγάλη, αλλά μεγάλο είναι και το κίνητρο και ξέρω ότι ο καθένας από εμάς θα εργαστεί σκληρά και  επικεντρωθεί στο Σούπερ Καπ. Όταν διατηρούμε τη συγκέντρωσή μας, όλα είναι δυνατά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ