1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2016 18:06

Σπουδαίος ο Κώστας Δαλακούρας στην Mitteldeutschland

Πορεία πρωταθλητισμού με βασικό τον Κώστα Δαλακούρα κάνει η Mitteldeutschland στην Μπουντεσλίγκα 2 της Γερμανίας. Μετά από μία επταετία στην ανδρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πολλά ακόμη χρόνια στα τμήματα υποδομής, ο Κώστας Δαλακούρας φέτος το καλοκαίρι άνοιξε τα φτερά του και αγωνίζεται στην Bundesliga 2 της Γερμανίας.
Ο Κώστας πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο ανδρικό τμήμα του Εθνικού σε νεαρή ηλικία. Έκτοτε και για μια επταετία αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Ο πρώην αθλητής του Εθνικού, έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης τόσο ως ακραίος όσο και ως λίμπερο, χάρη στην ικανότητα του στην υποδοχή.

Στη Γερμανία έχει αρχίσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα, με τους .. «Πειρατές» όπως είναι το προσωνύμιο της Mitteldeutschland, να έχουν ξεκινήσει με 3 νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα του βόρειου ομίλου, της Bundesliga 2. Στο παιχνίδι τελευταίο παιχνίδι μάλιστα για το πρωτάθλημα το Σάββατο (08-10), ο Κώστας Δαλακούρας οδήγησε την ομάδα του στην μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπίτερφελντ (3-2 από 0-2), σημειώνοντας 21 πόντους!

Προχθές Κυριακή (09/10) η Mitteldeutschland, αποκλείστηκε απ’ το κύπελλο Γερμανίας, χάνοντας 3-2 σετ απ’ την Τεκλενμπέργκερ Λαντ.

Πηγή: sportsaddict.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ