1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2016 11:42

Συγχαρητήρια ΠΑΣΑΠ σε Βασιλαντωνάκη

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΑΠ συγχαίρει την Ανθή Βασιλαντωνάκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας

 

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας συγχαρεί την διεθνή άσο της Imoco Volley Conegliano, Ανθή Βασιλαντωνάκη για την χθεσινή ιστορική κατάκτηση του τίτλου του ιταλικού πρωταθλήματος Γυναικών με την ομάδα της.

Η Βασιλαντωνάκη με την επιτυχία αυτή συνέχισε το “γαϊτανάκι” των φετινών επιτυχιών των πρεσβευτών του ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό και έγινε στα 19 της χρόνια η πρώτη Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια της ιστορίας του αθλήματος, που καταφέρνει να φτάσει σε αυτή την σπουδαία διάκριση σε ένα από τα κορυφαία και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του κόσμου, βαδίζοντας στο δρόμο που “άνοιξαν” παλιότερα οι πρωταθλητές μας Θεόκλητος Καριπίδης (Σίσλεϊ Τρεβίζο 2003-2004) και Δημήτρης Τζούριτς (Τρεντίνο 2012-2013, 2014-2015).

Ευχόμαστε σύντομα ανάλογες διακρίσεις να πανηγυρίσουν με τις ομάδες τους σε Ιταλία και Ρουμανία οι διεθνείς Γιώργος Τζιουμάκας (Περούτζια), Ευαγγελία Χαντάβα (Ταργκόβιστε) που διεκδικούν τους αντίστοιχους τίτλους της φετινής σεζόν, ώστε στους δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας να μας κάνουν ακόμη πιο περήφανους κρατώντας “ψηλά τη σημαία” του ελληνικού βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ