1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-06-2015 16:58

Με άρωμα Αμερικής (video)

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Όλγα Στράντζαλη και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, δύο από τις Ελληνίδες που ξεχωρίζουν και διαπρέπουν στην Αμερική. Τα δύο νεαρά κορίτσια βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο για το World League και το volleynews.gr μίλησε μαζί τους. 

«Τα δύο πρώτα χρόνια της κολεγιακής μου εμπειρίας έκλεισαν. Έπαιζα στο Miami Dade College που είναι στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η τελευταία χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για εμάς. Συγκεκριμένα ήμασταν πρωταθλητές στην Φλόριντα και ύστερα δευτεραθλητές στην Αμερική. Ήμουν MVP στα States, τα οποία ήταν τα τελικά παιχνίδια της Φλόριντα. Ήμουν All American στην πρώτη ομάδα. Θα συνεχίσω στο Μιζούρι για τα δύο επόμενα χρόνια κι ελπίζω να είναι μία εξίσου καλή εμπειρία με αυτή που είχα τώρα».

Όσον αφορά το World League, η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου είπε: «Τα παιχνίδια είναι πολύ ωραία, η οργάνωση εξαιρετική κι εύχομαι στην Εθνική τα καλύτερα».

«Εφέτος ήμουν στο Λος Άντζελες και στο UCLA. Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για εμένα. Νομίζω ότι κέρδισα πολλά πράγματα από τον καινούριο τρόπο παιχνιδιού. Η Αμερική έχει πολύ διαφορετικά πράγματα και πολύ ξεχωριστές παίκτριες, ενώ ο τρόπος τους είναι διαφορετικός. Νομίζω ότι βελτιώθηκα κι αυτό θα με βοηθήσει στην μετέπειτα πορεία μου.Τώρα πηγαίνω στο Μαϊάμι σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα στην Αμερική. Πιστεύω ότι θα βελτιωθώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε η Όλγα Στράντζαλη για να συμπληρώσει: «Σήμερα ήρθαμε κι εμείς εδώ να στηρίξουμε την Εθνική στην προσπάθεια της. Είναι μία πολύ καλή φουρνιά αθλητών και νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Ελπίζω να φέρει τα αποτελέσματα που θέλει και να πάνε όλα θετικά».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ