1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2015 11:16

Πανηγυρική πρόκριση για Ανόρθωση και Αγγελόπουλο

Με δεύτερη νίκη, στην Πάφο αυτή τη φορά, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου Κύπρου η Ανόρθωση. Απέναντι στον μαχητικό Παφιακό, οι παίχτες του Μάριου Κοντού επέδειξαν πάθος και σοβαρότητα, κερδίζοντας το παιχνίδι καθαρά με 0-3 σετ περνώντας στα ημιτελικά του θεσμού.

Παρότι ο Παφιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ήταν η Ανόρθωση του Νίκου Αγγελόπουλου, αυτή που ψυχραιμότερη κατέκτησε το πρώτο σετ με 24-26, παίρνοντας ψυχολογικό ντοπάρισμα ενόψει της συνέχειας. Την αντεπίθεση των γηπεδούχων στο δεύτερο σετ κατάφερε και πάλι να ανακόψει η Ανόρθωση, κερδίζοντας και το δεύτερο σετ με 20-25. Σε ένα τρίτο σετ γεμάτο ένταση και μια διακοπή, η Μεγάλη Κυρία παρότι βρέθηκε με διαφορά πίσω στο σκορ, εντούτοις κατάφερε να ανακάμψει και να το πάρει με 22-25, καθαρίζοντας το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Πλέον, οι πετοσφαιριστές μας βλέπουν τον επόμενο αντίπαλο, ο οποίος είναι το ΑΠΟΕΛ που απέκλεισε με δύο νίκες την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκωσία την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Απριλίου, ενώ ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για τη Μεγάλη Δευτέρα, 6 του Απρίλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ