1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2014 15:39

Βραδιά των Ευχαριστιών στο Μπακού με την Χαντάβα

Η μεγάλη γιορτή των Αμερικανών δεν θα μπορούσε να αφήσει «ασυγκίνητη» και την πολυάριθμη παροικία των αθλητριών που αγωνίζονται στις ομάδες του Αζερμπαϊτζάν. Έτσι το βράδυ της γιορτής των Ευχαριστιών, μερικά από τα μεγάλα ονόματα του γυναικείου βόλεϊ που βρίσκονται στο Μπακού, ακολούθησαν την παράδοση και είχαν το σχετικό δείπνο σε μεγάλο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν.
«Επίτιμη» καλεσμένη και η δική μας Εύα Χαντάβα που απόλαυσε το πλούσιο δείπνο και ενίσχυσε ακόμα τις σχέσεις της με τις μεγάλες αυτές αθλήτριες του Παγκοσμίου βόλεϊ. Στη σχετική φωτογραφία απεικονίζονται (από αριστερά): Φρατζέσκα Φερρέτι (Ιταλίδα πασαδόρος της Ραμπίτα), Βαλεντίνα Αριγκέτι (Ιταλίδα κεντρική της Λοκομοτίβ), Κάρλι Λοϋντ (Αμερικανίδα πασαδόρος της Λοκομοτίβ), Φολούκε Ακινταντέβο (Αμερικανίδα κεντρική της Ραμπίτα), Ντόρα Χόρβαθ (Ουγγαρέζα ακραία της Ραμπίτα),Αουρέα Κρουζ (Πορτορικανή ακραία της Ραμπίτα), Τετόρι Ντίξον (Αμερικανίδα κεντρική της Ραμπίτα) και Εύα Χαντάβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ