1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2014 23:46

Από τον Οδυσσέα στη Χάποελ ο Γεωργάς

Ένας ακόμα Έλληνας βολεϊμπολίστας θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Γεωργάς που τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε ακραίος στον Οδυσσέα Αμαρουσίου και προέρχονταν από τον Πανερυθραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Ο Γεωργάς είναι γεννημένος 12 Σεπτεμβρίου 1987 και έχει ύψος 1.92.

Media

7 σχόλια

  • Comment Link xrhstos Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 22:55 posted by xrhstos

    Πολυ περιεργο που ο μπεκιαρης ο βαρδης ο αλεξοπουλος,ο τσεργας ο καρακιτσος και τοσοι αλλοθ πραγματικα παικταραδες φευγουν απι τις ομαδες της α1 για να πληρωθουν ποπο τι περιεργο,εκτος αν εισαι εσυ μανατζερ του κορινθιε κσι ξερεις τι προτασεις ειχε καθε χρονο.

  • Comment Link volleycoach Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 22:22 posted by volleycoach

    Φιλε παμβοφαν και μενα μου μυριζεται να εισαι καποιος παραγοντας οπου δεν συμπαθει το παιδι γιατι ειδαλλως δεν θα σχολιαζες καν θα επρεπε να χαιρεσαι που ελληνες αγωνιζονται στο εξωτερικο,επισης το ελληνικο επθπεδο δεν ειναι τοσο αξιοκρατικο εδω ο ατεντοκουμπο επαιζε μονο στην Α2.δεν ειμαι κολλητος του ουτε μανατζερ συμπαικτης του ημουνα. Δεν ειπς οτι ο παμβοχαικος τον ηθελε διακαος τον ειχε υποψην του ομως ετσι γραφτηκε στο γκρικ βολλευ και μπορεις να το δεις οποτε θες,τωρα φιλε κορινθιε ειλικρινα δεν καταλαβαινω την απορια σου,γνωμη στην ελλαδα ομως μπορουν νσ εχουν ολοι αλλα καλυτερα αν εισαι απο το χωρο του βολλευ να ρωτησεις τους προπονητες του και μετα να γραφεις οτι θελεις.χωρις να ξερεις καν τον παικτη κρινεις.

  • Comment Link korinthios Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 15:12 posted by korinthios

    φιλε Volleycoach κράτα μικρό καλάθι. Για να παιζει σε ομάδες τις Α2 κ να μην τον εχει ζητησει καμια ομαδα Α1 τα τελευταια χρονια κατι περιεργο θα υπαρχει. Ασε το promo γιατι μου μυριζει να εισαι κανας μανατζερ ή κολλητος του.
    Ας ειναι καλα εκει που ειναι το παιδι.
    Οσο για το εαν του εκανε προταση η βοχα απλα κ προς ενημερωσή σου η βοχα ειχε κανει την ιδια προταση σε αλλους 3 παικτες κ περιμενε απαντηση προορίζοντας τον για 3-4ο ακραιο

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 12:59 posted by pamvo fan

    δεν είναι κακια αγαπητε ,απορια είναι?

    επισης δεν γραφτηκε πουθενα φετος ότι ο παμβοχαικος κυνηγα αυτό τον παιχτη ,γιατι σιγουρα θα το ειχα διαβασει .

    και επισης αφου είναι καλος και ολοκληρωμένος παιχτης τι βλαπτει να ξαναπαιξει και τωρα στην κηφισια? και αν αυτου επαιζε α 2.

  • Comment Link volleycoach Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 11:01 posted by volleycoach

    Αγαπητέ παμβοφαν να σε ενημερώσω οτι ο παμβοχαικός έκανε πρόταση στον Γεωργά αλλά δεν ήρθαν τελικά σε συνεργασία την φετινή περίοδο,επίσης μια που ανεφερες την Κιφησία ο Γεωργας είναι ανακάλυψη του Δρίκου καθώς τον πήρε στην Κιφησιά και του έκανε τριετές συμβόλαιο.Να είσαι πιο ενημερώμενος την επόμενη φορά που θα θές να λές κακίες αλλά η ομάδα σου αν δεν κάνω λάθος βρίσκονταν στην Α2 Την χρονιά που ο Γεωργάς ήταν στην κιφησια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ