1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2013 02:48

Νίκη Γιαστρέμπσκι και συνάντηση Φιλίποφ με Χιμένες

Η πολωνική Γιαστρέμπσκι του Λορέντζο Μπερνάντι σημείωσε την πρώτη της νίκη στον F όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε εύκολα με 3-0 (25-23, 25-22, 25-20) την αυστριακή Τίρολ Ίνσμπουργκ όπου αγωνίζεται ο Ρόναλντ Χιμένες ο οποίος στο τέλος του αγώνα φωτογραφήθηκε με τον Ντίμα Φιλίποφ με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό (φωτό).

Βασικός πασαδόρος της πολωνικής ομάδας ήταν ο Μιχάλ Μάσνι, ενώ ο Ντίμα Φιλίποφ αγωνίστηκε αλλαγή για ένα σερβίς. Η Γιαστρέμπσκι έχοντας στο πλευρό της 2.500 οπαδούς της είχε αποτελεσματικότητα στην επίθεση 61% και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη διοργάνωση. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ιταλός Λάσκο που σημείωσε 14 πόντους και ο Κούμπιακ 13.

Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα του F΄ομίλου η Γιαστρέμπσκι είχε ηττηθεί 3-1 σετ από την Χάλκμπανκ του Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος είχε σημειώσει 15 πόντους. Και σε εκείνο τον αγώνα ο Φιλίποφ αγωνίστηκε για μία αλλαγή.

 

Το πανόραμα του Τσάμπιονς Λιγκ

1 σχόλιο

  • Comment Link απο που πανε για τα τρικαλα Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 06:33 posted by απο που πανε για τα τρικαλα

    και πολύ έπαιξε!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ