1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 12:50

Παρουσίαση Γιαστρέμπσκι του Ντίμα Φιλίποφ ενόψει Τσάμπιονς Λίγκ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (14/10) η παρουσίαση της Πολωνικής Γιαστρέμπσκι, του δικού μας Ντίμα Φιλίποφ με αφορμή την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Γκροντέσκι, τον προπονητή Λορέντζο Μπερνάντι και τον αρχηγό της ομάδας Μίκαελ Λάσκο έγινε η συνέντευξη τύπου. Η Γιαστρέμπσκι παίρνει μέρος για πέμπτη φορά μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται στο Ζ όμιλο μαζί με την τούρκικη Χάλκμπανκ, την ρουμάνικη Κονστάντα και την ελβετική Ινσμπρουκ.

«Είμαστε ευτυχείς που μας δίνεται η δυνατότηα να συμμετέχουμε για άλλη μια χρονιά σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση. Είναι όνειρο κάθε αθλητή να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλω να πούμε μεγάλα λόγια, υποσχόμαστε όμως ότι θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα και οι αθλητές θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα δεχτούμε κάθε αποτέλεσμα με ταπεινότητα. Έχουμε καλές αναμνήσεις απο το Φάιναλ Φορ το 2011 που καταφέραμε να φτάσουμε και θέλουμε να το ξανακάνουμε». Ήταν τα λόγια του προέδρου κ. Γκροντέσκι.

Απο την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Λορέντζο Μπερνάντι δήλωσε: « Το Τσάμπιονς Λίγκ είναι η σημαντικότερη διοργάνωση στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων και είμαστε περήφανοι που παίρνουμε μέρος. Αυτή την στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και στην προετοιμασία μας. Έχουμε μόνο δύο εβδομάδες που είμαστε όλοι μαζί, διότι μας λείπανε 6 παίχτες που ήταν με τις εθνικές ομάδες το Ευροβόλεϊ. Χρειαζόμαστε περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάποιες δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αν επιτευχθεί αυτό το επίπεδο του παιχνιδιού μας θα αυξηθεί. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ