1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2024 19:53

Ο ΠΑΟ θέλει τον Δανό Ράσμους Νίλσεν

Το  Δανό Ράσμους Νίλσεν παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός...

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει από τώρα το ρόστερ της επόμενης περιόδου, παρακολουθούσε χρόνια τον Δανό διαγώνιο και μετά την εκπληκτική πορεία του στην Α2 Ιταλίας με τη φανέλα της Γκροτατζολίνα τα δυο τελευταία χρόνια, ετοιμάζει πρόταση. Ο Νίλσεν είναι 29 χρονών, έχει ύψος 1.98. Ξεκίνησε από την Οντένσε και συνέχισε στο Βέλγιο, στη Βάρμε, πέρασε από τις ιταλικές Μιλάνο, Σόρα, τη βελγική Μασέικ, την ιταλική Μπρουγκέριο (Α3 Ιταλίας) και φέτος παίζει με την Γκροτατζολίνα στην Α2 Ιταλίας.

Eίναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της Α2 και πέρυσι και φέτος και  θα παίξει κόντρα στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο της Κούνεο, στον Σωκράτη Χαραλαμπίδη της Πόρτο Βίρο και στον Αλέξανδρο Ράπτη της Ραβένα στα πλέι οφ ανόδου, για ένα εισιτήριο στην Α1 Ιταλίας.Αφού έκλεισε την περασμένη σεζόν με 605 πόντoυς (χωρίς να παίξει πλέι οφ ή πλέι άουτ), με το βραβείο Kutznetsov ως κορυφαίος επιθετικός στη Serie A2 που του απονεμήθηκε στον εναρκτήριο αγώνα στις 15 Οκτωβρίου εναντίον του Cuneo απευθείας από τα χέρια του Federico Funny , φέτος ο "Ras" ξεκίνησε ξανά με εξίσου εντυπωσιακούς αριθμούς, αφού σε όλα τα ματς κερδίζει πάνω από 25 πόντους και έφτασε μάλιστα στους 37. Τον αποκαλούν « ο Βίκινγκ με το πρόσωπο ενός παιδιού ». Και πέρυσι και φέτος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ και επιθετικός. Το 2021 μάλιστα κατέκτησε το  Ευρωπαίκο Σίλβερ Λιγκ με την εθνική Δανίας.

Ο Δανός θυμίζει σε επιδόσεις τον συνονόματο του , Σουηδό Νίλσεν που ξεκίνησε ως ταλέντο στον Πανελλήνιο, μεταγράφηκε στον Ηρακλή και στην συνέχεια έκανε σπουδαία καριέρα σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. 

Η ομάδα ανδρών του Παναθηναϊκού έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, σε αντίθεση με την γυναικών που θα χτιστεί από την αρχή, αλλά προέχει η εξεύρεση προπονητή που θα την σχεδιάσει. Και με δεδομένο ότι τα τρία τελευταία χρόνια απολύθηκαν ισάριθμοι προπονητές εν μέσω περιόδου, δύσκολα θα πάρει θετική απάντηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΙΛΣΕΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ