1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2017 15:22

Το ανέβα-κατέβα της ΑΕΚ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Αυτή η ιστορία με την ΑΕΚ έχει κουράσει, κι ας ελπίσουμε ότι φέτος θα μπει ένα τέλος στο ανέβα-κατέβα στην εποχή της ευμάρειας και της καταστροφής, με τη συνδρομή της ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ λοιπόν κατά καιρούς πρωταγωνιστεί στο βόλει ανδρών και γυναικών, με αποκορύφωμα την κατάκτηση πρωταθλήματος στις γυναίκες και τη συμμετοχή στο φαιναλ φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων ανδρών.

Κατά καιρούς βρίσκονται φιλόδοξοι παράγοντες στην ΑΕΚ και την οδηγούν ψηλά, μετά την εγκαταλείπουν και βυθίζεται στα χρέη και στις κατώτερες κατηγορίες, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος της ΠΑΕ.

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, όπου υπάρχει ενίσχυση από το ποδόσφαιρο στο βόλει και στο πόλο, μέσω διαρκείας και απλών εισιτήριων, στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει ευρώ για τα τμήματα του ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα τον αφανισμό τους.

Την εφετινή περίοδο, λέγεται ότι στην ερασιτεχνική ΑΕΚ θα δίνονται 10 ευρώ με την αγορά ενός εισιτηρίου ποδοσφαιρικού αγώνα, στα πρότυπα του Ολυμπιακού και ελπίζουμε να τηρηθεί για να προβιβασθούν οι ομάδες της στην Α1 κατηγορία και να πρωταγωνιστούν. Ο ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ στις γυναίκες, ετοιμάζει ομάδα Α1 κατηγορίας και μαζί με τον Πανιώνιο και τη Θέτιδα που έχουν κι αυτοί σπουδαία σύνολα και θα διεκδικήσουν θέσεις ανόδου.

Το πρωτάθλημα της PreLeague θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από αυτό της Α1, όπου και φέτος δεν υπάρχουν προδιαγραφές για την προβολή του με στατιστικά και τηλεοπτική κάλυψη.

Στην Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός θα τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, ενώ θα πέφτει μόνο μια ομάδα, λόγω εκούσιου υποβιβασμού του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον θα περιορισθεί στο κυνήγι της τετράδας, αν και ομάδες που θα το πετύχουν, δεν θα παίξουν στην Ευρώπη. Οπότε: Αβγά με πατάτες...

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link Kostas.4532 Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 14:41 posted by Kostas.4532

    Μην ξεχνάτε τον ΑΟ Θήρας.. Μπορεί να κανει το μπαμ φέτος αλλά πλην.αυτον τον 2 το ποιο αδιάφορο πρωτάθλημα. Ever

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ