1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2017 12:06

Τα πιαστά Τερζή, Ανδρεάδη (video)

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για πιαστές μπαλιές που έκαναν παίκτες του ΠΑΟΚ, χωρίς να τις σφυρίξει ο διαιτητής Παπαδογούλας

Στα βίντεο που ακολουθούν οι επίμαχες φάσεις και ο Ολυμπιακός στέκεται ιδιαίτερα στο πιαστό του Τερζή, σε καίριο σημείο, όταν το σκορ ήταν 8-6 υπερ του ΠΑΟΚ στο ται μπρεικ.

Nα σημειωθεί ότι ο Λαρισαίος διαιτητής ήταν ο μοναδικός Έλληνας που σφύριξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Media



6 σχόλια

  • Comment Link χαρτινος...αετος Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 15:10 posted by χαρτινος...αετος

    Χαρτινε προεδρε μην τρελαινεσαι,οταν καποιοι διαιτητες εχουνε την κατηγορια καλα κανουνε και τους βαζουνε!Η ευθυνη ειναι της εκαστοτε Κεδ οποτε μην τραβας ζορι με το ποιους θα βαλουνε και ποιους οχι!ΥΓ.υπηρξανε παραπονα για γλομπο και τους λοιπους που αναφερεις;Αν οχι...μουγκα!

  • Comment Link ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 21:05 posted by ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    @Stiv Ο Χαρτινος προεδρος καλα κρατει!!!Να μη βαλει κ το πουλεν του??Εφυγε ο Ναδαλ κι ηρθε αυτος κ κανει χειροτερα!!!!!Tι νομιζατε θα χασουμε τις αξιες μας????το εγραψακ στον φιλο αλλου.Τον Γλομπο τον ειδες στα μπαραζ που επαιζε με τους διεθνεις πριν τον ΜΕΓΑ??Τον ειχαμε κ πλανο απο πισω συνεχεια κ στραβωθηκαμε.Ολοι οι αλλοι επαιξαν δευτεροι κι αυτος πρωτος.χερι χερι παει με το τρολ τοθς!!!Και στην Λαμια ηταν ολοι διεθνεις συν το αλλο το κοντοβιζμα του υποκεδαρχη.Και μεταμου λες εσυ για το αρχιβιζμα του κ καλα προεδρου μας!!!!!

    V.N.mην κανετε λογοκρισια

  • Comment Link Syros club Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 16:07 posted by Syros club

    Κοιτάξτε αγόρια ,ο Παπαδογουλας φημίζεται για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ,όλοι οι παροικουντες γνωρίζουν,στο παιχνίδι στην Σύρο με τον Φοίνικα το 2015 έδωσε εσκεμμένα πέντε ανάποδα σφυρίγματα για να νικήσει ο ΠΑΟΚ στο tie break 2-3 .Είναι νομοτελειακό όταν υπάρχει φωτιά γύρω από σπίτι σου πολύ σύντομα θα πάρει και το δικό σου....
    Καληνύχτα

  • Comment Link volley fan Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 15:04 posted by volley fan

    Oπαδικό site είστε?Ακόμη καί νά είστε εν όψει τελικών σέ περίεργη ατμόσφαιρα μήν ρίχνετε λάδι στήν φωτιά.Αυτά τά πιαστά όποιος θέλει τά δίνει,όποιος θέλει όχι καί μετά από δέκα ripley.

  • Comment Link Stiv Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 12:16 posted by Stiv

    Ένας υπερκτιμημένος διαιτητής που έφτασε να παίζει τελικούς χωρίς καν να είναι διεθνής!Και ας το καταλάβουν κάποιοι αλλο μπιτς άλλο σάλα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ