1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2017 16:43

Μουντάκη: «Σκέφτομαι να κρεμάσω τα παπούτσια μου»

Η αρχηγός του ΑΟ Θήρας, Νίκη Μουντάκη μίλησε στο volleynews.gr για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τα σχέδιά να... κρεμάσει τα παπούτσια της.
«Δυστυχώς υπάρχει τα «πάνω» και τα «κάτω» στην ομάδα. Φέτος η χρονιά δεν ήταν όπως θα θέλαμε, αλλά έχουμε άλλον έναν αγώνα.

Σήμερα δεν ανταπεξήλθαμε. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικές. Έπρεπε να πιέσουμε στο σερβις γιατί ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στο φιλέ. Ελπίζω στη Σαντορίνη να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικές.

Η επόμενη χρονιά θα με βρει στη Σαντορίνη, δεν ξέρω σε τι πόστο. Σκέφτομαι να κρεμάσω τα παπούτσια μου, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Είναι δύσκολη μια τέτοια απόφαση. Φυσικά θα μείνω στο χώρο του βόλεϊ γιατί είναι η ζωή μου.

Ασχολουμαι με τις υποδομές. Αυτή τη στιγμή έχω ένα τμήμα με παιδάκια που δουλεύω και θεωρώ ότι θα αναδειχθούν κάποια από αυτά.

Του χρόνου θα έχω περισσότερα τμήματα, αν δεν είμαι στη γυναικεία ομάδα. Θέλω πολύ να μείνω στην προπονητική γιατί με γεμίζει».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ